Skip to main content
  • alt

Bizarni poučno-smiješni video o Molly

"Cookin' with Molly" neobičan je i pomaknut video koji oponaša format kuharske live televizijske emisije, samo umjesto bunceka ili tortica od bundeve natopljenih pačjim suzama glavni kuhar u sumnjivom skladištu kuha… Molly.

 
Toronto Crime Stoppers je ekipa koja je ovoga puta na svoj specifičan način na leđa preuzela informiranje javnosti o tome odakle Molly zapravo dolazi. 
 
Nitko nije siguran koji je najbolji način za pristupiti problemu ovisnosti pa tako onda možemo zaključiti da pravog načina nema, ali ovaj video bi možda kroz satiru napokon mogao baciti svijetlo na činjenicu da Molly nije farmaceutska droga već je zbrda zdola sklepana po hodnicima, ostavama, garažama i podrumima. Sastojci mogu varirati tako da nikada ne možete biti sigurni što uzimate. Jedan dan su unutra možda metamfetamini, drugi dan to može biti heroin ili otrov za štakore.
{youtube}zM7SdchD2aM{/youtube}
 
Ekipa Toronoto Crime Stoppersa ima namjeru posjećivati škole i pričati s klincima kako bi proširila svijest o opasnom trendu koji je počeo uzimati sve više mladih života. Kako izgleda Martha Stuart s onu stranu ogledala ovisnosti i kako je to kada tvoj kuhar kašlje u tabletice i kopa nos pogledaj u videu. 
sonus 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web