Skip to main content
  • alt
  • 20.03.2015.

Budućnost festivalskog kampiranja

Dođeš na mjesto na kojem ćeš se skučiti na narednih nekoliko dana s hrpom štapova, platna, neobjašnjivim mirisima koje je šator pokupio…

 
Pa nakon sati truckanja do odredišta i čekanja da upadneš na lokalitet vjerojatno si gnjusan, zalijepljen, gladan i žedan, a još nisi ni počeo istraživati pozornice. Tko će sada pikati šipke i praviti se izviđačem?
 
Tvrtka Kaleidoscope uskoro će se pobrinuti da ne moraš. The Orange Solar Tent nudi potpuno novo iskustvo kampiraja i komociju koju si do sada mogao imati samo doma u boravku na lijeno nedjeljno popodne.

alt

 
Krov ovog inovativnog, eko prijateljski raspoloženog, šatora sastojat će se od tri zakrivljena solarna panela koji ne samo da prikupljaju, pohranjuju i konvertiraju sunčevu svjetlost u energjiu tijekom dana, već služe i kao sustav hlađenja.
 
Pohranjena energija također će se unutar šatora koristiti za punjenje svih spravica koje bi vam mogle zatrebati a noću će emitirati luminiscentni narančati sjaj. Za jedan šator The Orange Solar Tent je i poprilično prostran jer se četvero odraslih može fino raskomotiti. 
 
Proizvod je zakačio oko javnosti kada se uvrstio među finaliste Greener Gadgets natjecanja. No kako to obično biva da bi proizvodi iz inicijane fetalne prototip faze procurili na tržište i zaista postali dostupni svom kupcu potreban je keš, i to mnogo njega, tako da držite jabučice na Kickstarteru jer se planira lansiranje kampanje ove godine. U maniri kumulativnog kolektivnog sakupljanja sredstava partijaneri će za partijanere eko-festivalsko-komotni san učiniti realnošću. Kako legenda kaže da slike vrijede više od riječi virnite na video o čemu se radi i sanjajte i dalje festivalske poljane.
{youtube}aJcCNaO8rac{/youtube}
 
wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop