Skip to main content

Dokumentarac o klubu Papaya osvaja svijet

Tijekom protekle godine najpoznatiji hrvatski klub Papaya snimio je vrlo zanimljivi glazbeno turistički dokumentarni film „Papaya Make Some Noise“ o nastanku samoga kluba te plaže Zrće u režiji Vanje Vascarca.

Piše: 

Naslovna foto

Papaya, Zrće


Film je do sada primio mnogobrojne pohvale, a i sam se može pohvaliti nominacijama na raznim domaćim i inozemnim filmskim festivalima.

Tišina, more, manjak ljudi, krajolik koji podsjeća na mjesečevu površinu – što bi ovdje moglo biti zabavno?“ – ovo se pitanje priupitao Axwell, renomirani svjetski glazbeni producent i DJ, kada je prvi puta dolazio na otok Pag. Nedugo zatim prikazala mu se totalno drugačija scena i emocije: prekrasne plaže, glazba, ljudi, nezaboravna atmosfera koja vas osvoji na prvu.

S upravo opisanom scenom kreće dokumentarni film o jedinstvenom klubu koji je uspio u kratkom vremenu postati jedna od najtraženijih svjetskih glazbenih destinacija. Klub Papaya od početka prati svoj cilj, a to je postati svjetska broj 1 destinacija za mlade te je u tome dosad primila podršku najvećih imena svjetske glazbene scene koja ujedno i glume u dokumentarnom filmu o njenom nastanku: Axwell, Armin Van Buuren, Carl Cox, Freemasons, Shapeshifters, Seth Troxler, novinari DJ Mag magazina, te mnogi drugi.
{youtube}SHgb8SdQEuY{/youtube}

Film je trenutno uvršten na eminentne film festivale, i to na Starigrad Paklenica Film Festival u Hrvatskoj, te na San Pedro International Film Festivalu, a pred potvrdom je i Knoxville Music & Film Festival. Također, treba napomenuti kako je film na austrijskom CIFFT-u, nominiran u kategoriji najboljih turističkih dokumentaraca na svijetu!

CIFFT je međunarodni odbor za izbor najprestižnijih turističkih fimova. Njihov je cilj održavati internacionalnu platformu koja ohrabruje globalni turizam kroz audio i video medije te održati liniju turističke promocije putem pressa i drugih medija. Osim prikazavinja „Papaya Make Some Noise“ u pregovoru su i ekskluzivni Papaya partyiji i to u Cannesu, Beču i Frankfurtu.

wls 20 mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 2