Skip to main content
  • alt
  • 17.01.2015.

EDM horor!

EDM je do sada bio samo žanr koji možete voljeti ili ne.Neki smatraju da bi trebao biti odvojen od undergrounda, nekima je elektronička glazba jedinstvena. Ali horor?

 
Da. 6. veljače u američka kina dolazi neobični filmski pogled na ovu glazbu, kroz oči i uši šizofreničnog producenta elektroničke glazbe. Glavne uloge imaju Jack Hoffman iz Vuka s Wall Streeta i Nikki Reed iz Twilighta.

alt

 
Sinopsisi filma na iTunesu glasi:
 
Društveno nelagodan EDM glazbenik s traumatičnom prošlošću, slabim gripom na stvarnost koji čuje glasove. Kada upozna Wendy (Nikki Reed) pomisli kako je napokon dobio svoju šansu za sreću. No dugo zakopana sjećanja počinju izranjati na površinu i njegova smipatija prerasta u opsesiju, JIm se odjednom nalazi na rubu gledajući u mračni ponor… i tamo neće ići sam.
{youtube}NmreYP6Rbxs#t{/youtube}
 
Provjerite trailer za film redatelja Youssefa Delara i Victora Terana. Nema ništa jezivije no kada se tvoj vlastiti um okrene protiv tebe i glasovi i demoni postaju sve glasniji i glasniji dok te ne povuku u mrak.
 
brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2