Skip to main content
  • iphone5

iPhone 5 i iPad Mini dolaze u rujnu?

Prema glasinama koje se šire iz izvora bliskog Appleu iPhone 5 i iPad Mini bi trebali izaći na tržište u rujnu ove godine.

Piše: 

Naslovna foto

Iphone 5

Novi iPhone5 trebao bi biti predstavljen javnosti 21. rujna kad će iako nije potvrđeno korisnicima biti prezentirani i iPad Mini te novi iPod Nano.

Novi iPhone će sadržavati novi operativni sustav iOS6 koji će uključivati 3D mape, putovnicu, i jaču Facebook integraciju.

iPhone 5 će također imati i poboljšani pretvarač glas u tekst. Pomoću inteligentnih senzora za otkrivanje buke govor će se konvertirati u  u tekst  automatski ili predložiti korisniku odabir funkcije za pretvaranje govora u tekst.  Također bit će omogućeno poslati unaprijed snimljenu poruku na drugu osobu u slučaju prevelike buke tijekom razgovora.  

{youtube}hVRRMsmZ_Kg#!{/youtube}

Dodatno, nove fotografije koje su se pojavile ukazuju da iPhone 5  donosi redizajnirane kamere, posebice stražnju u skladu s postom objavljenim na  9to5Mac. Flash modul je odvojen od fotoaparata, što znači da bi moglo biti u drugom kraju telefon, a ne pored objektiva kako je to slučaj bio do sada.

Za iPad Mini kažu da će imati 7.85-inčni ekran i super-slim izgled te da je izravna konkurencija Googleovom Nexus 7 tabletu.
 

dam swindle mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2