Skip to main content
  • 8.10.2016.

Kada policija nabaci improv scratching!

Maker Faire u Queensu, nedaleko od lokacije gdje se 1964. održao Svjetski Sajam, zabilježio je genijalni moment koji spaja zajednicu i one koji su tu da joj služe i da je štite.

 
Maker Faire golemi je showcase novih tehnoloških proizvoda, sve u rasponu od 3D printerea do dronova, no unutar ovog raja svakog gadgetara i gadgetarke koji sline nad novim spravicama našao se i par mikseta koji je neočekivano preuzeo pripadnik njujorške policije u punoj spremi ne bi li nabacio jedan nasumični iznenadni scratching set na oduševljenje okupljenih.
 
Kao građanin svakako imaš pravo snimati policajca na dužnosti, no tko bi ikada rekao da će dužnost na jedan nasumičan dan bit baš ritam. Na kraju sjajnog videa čuti ćete riječi MC-a koji u mikrofon govori: "Ovo ide po čitavom Internetu – trebamo više ovakvih videa." Policajac nije dugo ostao na mjestu po završetku svog mini seta već se veselo povukao. Baci oko na ovaj sjajan video onoga što znači biti čovjek, a ne samo uniforma. Bolji PR NYPD nije mogao ni zamisliti!
{youtube}Of1GxiJPGlk{/youtube}
 
brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2