Skip to main content

Kako je elektronička zajednica reagirala na novog predsjednika?

Znate na kojega mislimo bez da uopće izgovorimo njegovo ime.

 
Neprekidno povlačenje nomenkalture Donalda Trumpa po medijima jedan je od razloga zašto sada golemi konglomerat država uskoro u Bijeloj Kući očekuje zvijezdu reality showa, zašto si se ti prije nekoliko dana probudio sa šokantnom spoznajom da je nad planetom razapet golemi cirkuski šator ili latentnom sumnjom koja te natjera da nakosiš glavu, stisneš oči u nevjerici i pomisliš da je ovo zasigurno greška u matrici (ako si kojim slučajem pobornik ideje da je čitav svemir samo simulacija).

 
Čovjek koji je otvoreno i s neskrivenim prijezirom pokazao mržnju prema svakome imalo različitom od sebe sudeći prema spolu, rasi, političkom opredjeljenju, religijskoj preferenci, količini testosterona, seksualnom opredjeljenju, onome koji je javno ismijavao transparentnost, koji je dobio svoj vlastiti hit nakrcan psovkama, koji slobodno vrijeme provodi kontemplirajući gradnju velikog zida oko svega što smatra svojim igralištem, legitimno je dobio moć u ruke demokratskim procesom. 
 
No kao smo slabo nastrojeni kukanju i lijevanju suza za mlijekom koje više ne živi u unutrašnjosti šalica, gledaj to pozitivno – pasivnost mase je možda upravo dobila poziv za buđenje koji je trebala i negativna površina bi mogla dovesti do pozivnih promjena u valovima posljedica koje će poslati oko sebe. Uostalom, ako je ovo moguće u realnosti, nema te stvari koja nije moguća za tebe.
 
No kao su reagirali članovi globalne elektroničke zajednice, za tebe je preispitao Thump i sakupio 30 reakcija glazbenika koji se još oporavljaju od udarnog vala nevjerice, pa Tweetove na hrpi možeš uhvatiti ovdje. Rekli bismo uživajte, ali ove riječi bi samo tresnule o pod tupim udarcem!
dam swindle mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2