Skip to main content
  • alt

Koliko su stare tvoje uši scenoljupče?

Naravno da voliš glazbu. Da tome nije tako ne bi se s nama ovdje muvao ovim digitalnim svemirom i uživao u novostima, eksperimentima i dobrim starim beatovima koje već voliš.

 
Ako si nam imalo sličan to znači da voliš da je tako glasno da osjetiš bas da ti puže kroz kosti, znači da želiš osjetiti vibracije zajedno sa tonom i da kada imaš slušlice pojačavaš do one crtice na kojoj poništavaš sve vanjske utjecaje. Potpuna imerzija.
 
Ako si odgovorio da na neka od ovih pitanja i nisi više proljetna rosa nego imaš već po nekoliko partija pod pojasom ( namjerna dvostruka šala, namiganac) možda bi volio napraviti ovaj test i provjeriti koliko si zaista usosio sa svojom potrebom da ton učiniš nečim taktilnim. 

alt

 
Donosimo ti dva videa kojima ćeš moći provjeriti koliki raspon frekvencija čuješ i možeš li se potapšati po ramenu jer si nekim čudm zadržao apsolutni sluh ili ćeš pak biti onaj djedica koji će nositi traktur u uhu ne bi li čuo što mu njegova, tada već jednako nagluha supruga koja ga je slijedila po partijima ili neki bahati klinac iz kvarta, govore.
 
Natakni slušalice, podesi kvalitetu videa na maksimum i koncentriraj se. Pokušaj uhvatiti tren da je oko tebe tiho. Prvi video ti dajemo samo kao okvir da znaš procijeniti koliko su tvoje uši stare ali drugi ima mnogo kvalitetniju reprodukciju zvuka, stoga ubacujemo i njega. Dakako uzmi u obzir ako imaš stare zvučnike ili slušalice da će to svakako utjecati na rezultat stoga nemoj odmah krenuti u očajni dramatski monolog ako test pokaže da čuješ slabije no što misliš. Mi imamo samo party diplomu, ne onu sa medicinskog fakulteta.
{youtube}VxcbppCX6Rk{/youtube} 
{youtube}H-iCZElJ8m0{/youtube}       
 
Dobro vam i lako jutro dragi naši i uživajte.
dam swindle mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 desktop