Skip to main content
  • 14.10.2014.

Ljubavna priča “Najbolje od mene”

Film prema bestseleru Nicholasa Sparksa "Najbolje od mene" priča je o Dawsonu i Amandi, srednjoškolskom paru koji se nalazi nakon dvadeset godina razdvojenosti po povratku u rodni grad povodom ispraćaja dragog prijatelja.

Piše: 


Gorko-slatki susret budi ljubav i osjećaje koje nikada nisu zaboravili, no ubrzo otkrivaju da i dalje postoji ono što ih je i izvorno razdvojilo, a danas su te sile još moćnije. Ljubavna je to priča koja traje desetljećima i podsjeća na snagu prve prave ljubavi i teške odluke koje moramo donositi kada smo suočeni s drugom prilikom za sreću.
{youtube}e0a_EF5PMYc{/youtube}

Redatelj Hoffman odlučio se fokusirati na ljubavnu priču Amande i Dawsona i dati veću pozornost njihovim mladim danima, no što je slučaj u knjizi. Nicolas Sparksova knjiga postala je Michael Hoffmanov film. Hoffman je prije snimanja posebno detaljno radio s glumcima na svim emocionalnim nijansama likova kako bi postigao maksimalnu uvjerljivost. Taj naglasak na autentičnost posebno se svidio Monaghan, koja je s Liberato blisko surađivala na liku kojeg su obje utjelovile. Marsden i Bracey također su se puno družili prije filma što im je pomoglo da zajedno dokuče tko je Dawson, a svi su složni da su neki od najboljih trenutaka u filmu oni inspirirani materijalom i alkemijom redatelja i glumaca.

Ulaznice za ovaj film možete osvojiti u našem KS Giveawayu.

wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop