Skip to main content
  • 12.12.2015.

Olujna sisa jedne kreativne Maje iz Splita

Ne, nije igra riječima koja balansira na rubu sadržaja za odrasle, već stvarno ime izložbeno-prodajne radionice gdje u Nepotovoj 5 svoje dane provodi Maja Grlović.

 
Mlada splitska kreativka radi ono što voli, inovativne male komadiće sjajnosti namijenjene, kako sama kaže "šinjorinama kojima se sviđaju". Na FB stranici Majin Proizvod možeš zavitlati oko prema svim divnim komadićima ove samouke dizajnerice. Potpuno unikatni i drugačiji, u najnovijoj etapi manifestirali su se u kolekciji naziva "Nuclear Baby". 

 
Zašto ovi naizgled dihtomijom spojeni pojmovi? Zato jer je adresa privlačnog upravo tamo negdje na bodljikavoj žici opne proturječnosti. Zato jer je svaka djevojka istodobno slatka s nuklearim potencijalom opasnog koji leži ispod veselih slojeva. Zato jer bipolarne proturječnosti bude maštu i zato jer cijepanja nuklearne jezgre oslobađaju spektakularne eksplozije.

 
Tkanina, baš kao i svi ostali kreativni mediji, nosi ekspresivni potencijal, Način je na koji svijetu predstavljaš ono što se događa u crnoj kutiji osobnosti. To je ugodna komunikacija u koju možeš kliznuti poput druge kože. Nuclear Baby kolekcija stiže sastavljena od lakiranog jeansa uz dodatke boje da protresu stvari. Pa stoga grliš li sam sebe od dragosti kada vidiš kreativne mlade ljude da uspijevaju, želiš li podržati domaće dizajnerske ruke i ovjesiti koji primjerak i u prostranstva svojih ormarskih prostora skokni ovdje i ako si "šinjorina kojoj se sviđa" baci Maji koje slovo u inbox! Želimo ti nuklearno sjajnu nedjelju baby!

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk