Skip to main content
  • Warehouse & Gunu

Otvaranje nove sezone Warehouse Skateparka u znaku Gunua

Warehouse Skatepark je otvorenje doživio u veljači 2011. godine kao prvi extreme centar u Hrvatskoj. 

Piše: 

Naslovna foto

Warehouse & Gunu

Nova sezona Warehouse Skateparka donosi niz novosti kao što su povoljnije cijene i bogati sportski program, prvi od kojih je na redu promocija Warehouse artist project Gunu serije skate dasaka.Promocija Warehouse artist project Gunu serije skate dasaka će se održati u subotu, 1. listopada 2011. godine s početkom u 20 sati. Događaj će se sastojati od promocije skate dasaka nastale u suradnji Warehousea i konceptualnog skateboard branda Gunu na čelu kojeg je akademski likovni umjetnik Luka Bunić, rezultat čega je serija skate dasaka nazvana Warehouse artist project Gunu. Prezentaciji će usljediti aukcija hand made serije Gunu skate dasaka, a sredstva prikupljena aukcijom će se donirati domu za djecu August Šenoa u Zagrebu. 

KIKI – BMX RIDER from Nevideno on Vimeo.

Program će se nastaviti skate vožnjom u kojoj će prisustvovati ponajbolji hrvatski skate vozači, uključujući Warehouse skate team. Garancija je to atraktivnog skate programa koji će definitivno zadovoljiti sve okupljene. Program će se nastaviti after partyem na kojem će glavnu rijeć imati glazbeni producent Sonarscope.

Tijekom cijele subote, 1 listopada, svi kupci Warehouse artist project Gunu skate daske, na poklon će dobiti t-shirt iz iste serije.

Izvor: Dna.com.hr

brejcha 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 desktop