Skip to main content

Početak kraja Instagrama

Novi algoritam, o kojem je Index već pisao, Instagram u pogon pušta danas.

Piše: 


Za korisnike to znači da više neće moći vidjeti fotografije profila koje prate kronološki kako su objavljivane, već će ih Instagram poredati po svom algoritmu koji procjenjuje što bi korisnici željeli vidjeti.

Ta je informacija službeno objavljena jučer i izazvala je bijes korisnika, kojima se ne sviđa što će Instagram odsad funkcionirati poput Facebooka. To znači da će korisnici na svom timelineu vidjeti fotografije povezane s onima koje su lajkali ili onima koje su dulje vrijeme gledali, bez lajkanja. Također, vidjet će i fotografije koje uopće ne žele vidjeti.

Zbog svega toga na Instagramu je jučer vladala prava drama, a većina blogera i poznatih osoba kojima je važno imati što veći interakciju pod svojim fotografijama od jutra "žica" fanove da uključe obavijesti za njihove profile.

Naime, u gornjem desnom uglu iznad fotografije treba kliknuti tri točkice i izabrati "Turn on Post Notifications". Te tri točkice postale su glavna tema na toj društvenoj mreži, a upravo traje borba za svakog pratitelja.

Izvor: www.index.hr

disco fever mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle deskstop