Skip to main content
  • 19.01.2016.

(Polu)maratonci trče počasni krug u Novalji!

Nisi li jedan od onih koji se sablažnjivo križa na bilo kakvu natruhu fizičke aktivnosti, na čiji spomen se polijevaš svetom vodom, sipaš oko sebe krug soli i po rukama premećeš rune, baci oko niže.

 
Ne spadaš li u našu prvu skupinu, u kojem slučaju vjerujemo da smo spomenom riječi "fizička aktivnost" već izgubili tvoju pažnju, vjerojatno si u jednom trenu života trčao. Umjesto da trčiš od nečega, što bi ekipa generalno nazvala bježanje i ekipa bi bila u pravu nazvavši to tako, ovoga puta trči prema nečemu. 
 
Party meka Novalje te poziva da trčiš za plemeniti cilj borbe protiv ovisnosti. Tijelo koje dobije prirodni serotonin kretanjem nema nikakvu potrebu tražiti njegove sintetičke zamjene. Tako Run Croatia s ponosom u suradnji s gradom Novaljom i Turističkom Zajednicom Novalje organizira internacionalni polu-maraton Novalja-Lun. Cilj je ujedno postaviti naš najrasplesaniji otok na mapu kao nešto više od samo dezigniranog mjesta za zabavu i privući i nešto drugačiji tip gostiju prije službenog otvaranja sezone.

 
Marton će se održati na subotnje jutro 14. svibnja u 10 sati. Krećemo iz centra Novalje, preko Primorske ulice, zatim Lokvicama pa sve do Luna. Imat ćeš tri sata kako bi stigao do cilja udaljenog 21.097 km (kako su metrima službeno izmjerili momci i dame Hrvatskog Atletskog Saveza).
 
Prijave i registracije se hvataju sve do 7. svibnja putem Adriatic Soul agencije i na službenim stranicama Run Croatia organizacije.
 
Dobar provod i koja tisuća nepotrebnih kalorija manje je zagarantirana. Svi maratonci moći će po kraju utrke uživati u vožnji brodom natrag u Novalju nakon čega uskoči u tuš i navrati na "Marathon Party" i večericu u dobro poznatom Cocomo klubu.

 
Ovo proljeće stiže s novim mogućnostima, opcijama i ciljevima. Zaboravi nabrijane novogodišnje odluke, jednostavno svaki dan donesi odluku da ćeš odabrati opciju koja je bolja za tebe, a ako ona ima ujedno i svrhu veću od sebe same time bolje. Skokni dakle na Run Croatia i Adriatic Soul i rezerviraj jednu svibanjsku subotu u plemenite svrhe. Vidimo se na startnoj liniji jedne sunčane subote!
 
Sam obrazac za prijavu i temporalno-lokacijske detalje potražite ovdje.
sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2