Skip to main content
  • 22.11.2015.

Radionica elektroničke glazbe i vizualnih materijala

Stvarajući neobične i ‘pomaknute’ elektroničke zvukove u kombinaciji s vizualnim materijalom, polaznici će manipulirati video signalima sa zvučnim efektima i pokretati video s analognim Lunetta električnim krugom.

Piše: 


Napravite svoj videochopper i proširite svoj zvučni performans optičkim igračkama i efektima.

Tehnički muzej ‘Nikola Tesla’ i Radiona.org pozivaju na radionicu pod nazivom ‘VisualNoiseToys’ njemačkog umjetnika i glazbenika Alwina Webera a.k.a. StöRenfrieD koja će se održati 28. i 29. studenoga u kino dvorani Tehničkog muzeja, Savska 18, u Zagrebu. Na radionici “VisualNoiseToys” polaznici će naučiti mnoge stvari o glazbi i buci.

Alwin Weber aka “StöRenfrieD” njemački je umjetnik iz Dresdena. Eksperimentira sa zvukom od 2001. godine, a tehnikom circuit bending počinje se baviti u 2007. godini. Rezultati njegovih hakerskih procesa dovode do osnivanja projekta i serije koncerata i radionica pod nazivom CircuitCircle (2009.). Od tada nastupa i izlaže svoje instalacije na brojnim intermedijalnim i umjetničkim festivalima u Europi.
{youtube}zFdNndAa4fk{/youtube}

Datum: 28. i 29. studenoga 2015., od 12 do 18 sati.
Broj polaznika: 8 – 10 max
Ciljana publika: učenici, studenti, umjetnici, wanna be hakeri, biohakeri, dizajneri, programeri, DIY entuzijasti, glazbenici, ljudi svih dobi i profesija.

Više info o kotizaciji potražite ovdje.

wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop