Skip to main content

Revolucionarno otkriće: Touchscreen gramofon i CD player

Inovativna alatka za DJ-anje nedavno je puštena u pogon a prvi je javnosti prezentirao Marc Romboy. "Emulator" je napredno tehnološko sučelje odnosno touchscreen gramofon i CD player kojeg su osmislili Alan Smithson i Pablo Martin iz tvrtke Smithson Martin.

Piše: 

Naslovna foto

Touchscreen gramofon – Emulator


Kao što se može vidjeti u video prilogu ova mašina ima obilje botunčića u bojama koji se koriste jednostavnim pritiskom prsta na sučelje. Emulator je višenamjenski softver za Windows 7 i može se koristiti na platformama od manjih "tablet" računala do snažnih midi kontrolera. Verzija za korisnike MAC računala je u razvoju kao i za ljubitelje Ableton, Serato i Virtual DJ softvera. Emulator je spreman za upotrebu od trenutka kupnje što znači ne treba nikakvo dodatno programsko konfiguriranje za njegovo pokretanje. Dobra osobina mu je i što za nesmetan rad nisu potrebni jak procesor i grafička kartica.
{youtube}ORHt8NVoMaI{/youtube}

Marc Romboy prvi je DJ na planeti koji je novu igračkicu ponio na turneju već ovog mjeseca i to prilikom nastupa u londonskom Ministry of Soundu. Poslije toga predstavit će je u Njemačkoj i Nizozemskoj kako na nastupima po klubovima tako i na radionicama.
{youtube}n9YAl6VwajI{/youtube}

sibold mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle deskstop