Skip to main content

“Rozi kokain” za ibiške klubove

I tako se u Španjolskoj sruše jedna vrata, a iza njih se nalazi labos koji predano stvara "novu" drogu naziva "pink cocaine".

 
Uličnog imena "Tucibi", kolumbijski karteli bacili su se u njenu sintetizaciju s ciljem kako bi je ove godine posijali prostorom Ibize u jednom internacionalnom glazbeno-opijatskom košmaru. Policijski službenici su daljnjom istragom ujedno utvrdili da je uhićena ekipa zaista imala i aktivno upletene prste u organizaciji glazbenih evenata konstruiranih isključivo s primarnim ciljem raspačavanja ove elitne droge koja skače još jednu cjenovnu kategoriju iznad kokaina.

 
Iako je sam naziv u reloadanju izdavanja već poznate droge možda nov, kemikalija 2-CB sintetizirana je još 1974. i od tada je prisutna u klubovima, no u posljednjem desetljeću doživjela je revival u tamnom klupskom naličju Kolumbije. Uzme li se u malenoj dozi učinak je sličan euforiji koju okida MDMA, no u većim dozama postaje moćan halucinogen, više uz linije LSD iskustva.
 
Španjolska policija je nakon racije privela devetero ljudi pod optužbama distribucije droga i reketarenja, nakon što su velike količine pronađene u podzemnim labaratorijima u Madridu. Osmero uhićenih su Kolumbijci, među njima i mladi par koji je vodio operaciju. Racija je zahvatila dva stana i nekoliko labaratorija gdje su pronađene goleme količine kokaina, metamfetamina i ketamina. Sve se odvilo u subotu, dan nakon što je uhićen narko boss Alejandro Arboleda Uribe u kolumbijskom gradu Medellinu, iako španjolske vlasti poriču da su racije imale ikakve veze s uhićenjem. No pitate li za Aboledu na ulici dobit ćete ime "Alejo Tucibi" i saznati da je upravo on mentalni tata 2CB supstance za novo doba, pa 2 i 2 daju prilično jasan rezultat na kraju. Hoće li Ibiza zaroziti ovo ljeto ili ne, to ipak ostaje za vidjeti!
brejcha 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle deskstop