Skip to main content
  • 14.05.2016.

Seth Troxler osvaja vrh Afrike

Kao ime koje pruža nezaboravne setove na podiju, svoju pozitivnu energiju usmjerava kvalitetno i na humanitarnom polju.

Piše: 


Karizmatik i ikona elektronike Seth Troxler planira se usred ljeta, 15. srpnja upustiti u pravi podvig humanitarnog karaktera. Da je njegovo srce vrlo plemenito pokazuje već godinama. 2011.g. je u suradnji s Richie Hawtinom organizirao humanitarnu aukciju za pomoć djeci i školama u Japanu nakon razornog potresa. Prošle je jeseni kuhao za beskućnike u Amsterdamu, dok se ove godine namjerava popeti na vrh afričke planine Kilimanjaro kako bi prikupio novac za "Cure Brain Cancer", najveću australsku organizaciju za istraživanje raka mozga.
{youtube}YFMWSJixSH4{/youtube}

Osim Troxlera u istu misiju će još 9 volontera koje pozove organizator i vodeći neurokirurg prof. Charlie Teo, te im je cilj skupiti miljun australskih dolara. Konačni cilj fondacije „Million$Mission“ je da do 2023. poveća broj preživjelih pacijenata sa 20 na 50 posto, a ovaj novac će im u tome pomoći.
{youtube}-Tda-NLTgUk{/youtube}

Seth Troxler gostuje ovoga ljeta na Hideoutu i Sonusu.

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2