Skip to main content

Top moćni parovi DJ scene!

Ljubav je jedna od najljepših stvari koje možeš pronaći u svom kratkom boravku na planetu. Znaš kako to ide – "Ljubav je velikodušna, dobrostiva je ljubav, ne zavidi, ljubav se ne hvasta, ne nadima se; nije nepristojna, ne traži svoje…"

 
Ako je stvarna, obostrana i puna poštovanja prema tuđoj slobodi postaje tvoje najjače raketno gorivo koje to gura dalje, zidić na kojem se odmoriš kada te dan samelje u tisuću komada, ruke koje pomognu kada trebaš i ono mjesto na kojem želiš podijeliti svu sreću koja ti uleti u život jer nekako emocija nije u potpunosti stvarna dok nije podijeljena s onim drugim.
 
Međuljudski odnosi su kao kemijski labos, smućkaš dvije osobnosti zajedno i sve ono što jesu ili ostane samo ležati u epruveti, ili slabo reagira, ili eksplodira u reakciji svjetla i topline. Ove potonje ćeš dobiti samo nekoliko puta u životu i, izvan uobičajene kulturne prakse tretiranja ljudi kao sredstava i stvari, moguće je pronaći one koji su dio tvog krda koje želiš dalje u priči. Ljubavi su zanimljivije što ste vi različitiji, no neke velike stvari bi ipak trebale stajati u konsenzualnom središtu kao os, i kamoli sreće ako je to glazba. 

 
Milijuni knjiga, pjesama, filmova i priča su pokušali objasniti osobna i intimna iskustva ljubavi, ali možda su baš note, neuhvatljive i otvorene subjektivnoj interpretaciji, najprikladnije. Pa tako donosimo parove koje je spojila upravo glazba mašinskih elemenata.
 
Adam Beyer & Ida Engberg
 
Techno power par. kako i priliči kralji i kraljici nedavno zavezani bračni čvor proslavljen je nigdje drugdje do na flooru Berghaina.

 
Annie Mac & Toddla T
 
Annie Mac & Toddla T su nedano stvorili novog malog nasljednika glazbene dinastije.
 
 
Mele & Monki
 
Kada London sretne Liverpool iza pulta i među plahtama nastaje egzogeno termalno zračenje lijepog i kao par u 2016. posvuda hvatate Mele & Monki dvojac.
 
 
Nina Kraviz & Ben Klock
 
Adam i Ida imaju konkurenciju za krunu techno para, i to u Berghainovom vlastitom meštru Benu Klocku i najžešćoj elektroničkoj dami Nini Kraviz.
 
 
Mix Hell
 
Ljubav te ako je istinska neminovno mijenja pa je tako i bubnjar Sepulture, zamijenio heavy metal život kako bi s ženom Laimom Leyton osnovao DJ duo Mix Hell.
 
 
Danny & Ilona Rampling
 
Nije li krasno kada ti žena nije netko oko koga se žališ dok piješ pivo s momcima već je zajedno s tobom jedna od suosnivačica acid hoousea?
 
 
Ben Santiago & Lovely Laura
 
Saksofon voli elektroniku kao što ćevapi vole luk, pa tako i saksofonistica Lovely Laura jednako jaku povezanost osjeća i sa svojim gospodinom Santiagom.

sonus 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2