Skip to main content
  • 23.11.2015.

Triler Steven Spielberga prema istinitom događaju – Most špijuna

U novom redateljskom uratku trostrukog oskarovca Stevena Spielberga, dramatičnom trileru „Most špijuna“, Tom Hanks (dobitnik dvaju Oscara) glumi odvjetnika iz Brooklyna, Jamesa Donovana.

Piše: 


On se nađe u središtu "Hladnoga rata" nakon što ga CIA pošalje na gotovo nemoguć zadatak – mora sa Rusima ispregovarati puštanje zarobljenoga američkog U-2 pilota na slobodu.
{youtube}mBBuzHrZBro{/youtube}

ZAŠTO MORATE POGLEDATI OVAJ FILM?
Slavni oskarovci u špijunskoj priči iz hladnoga rata! Temeljeno prema istinitom događaju, ovaj će vas film zapanjiti pričom o američkom odvjetniku koji je na sebe preuzeo nevjerojatno hrabro breme pregovora sa nemilosrdnim Rusima.

Nagrađujemo!
Cinestar i KS daruju 2×1 ulaznicu za kino Avenue Mall Zagreb. U komentaru ispod članka napišite: kako se zove redatelj ovog filma? Dobitnike objavljujemo u subotu 28.11. do 15h. Ulaznice vrijede od 30.11. do 06.12., a predižu se na blagajni Cinestar Avenue Malla uz predočenje osobne iskaznice.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk