Skip to main content

U Kini predstavljen simulator smrti

Ako ste nekoliko dana zaredom proveli zadubljeni u virtualnu realnost onda nam je pomalo jasna Vaša želja da se odlučite iskušati u još jednom zanimljivom izazovu iz ovog svijeta.

Piše: 


Početkom ovog tjedna Reuters je izvještavao o novoj, pomalo morbidnoj atrakciji u Kini koja se zove Xinglai, a posjetiteljima daje priliku da iskuse simulaciju smrti. Čini se ipak da je ovo samo pokušaj bijega od realnosti ili način da sudionici preispitaju svoje životne odluke.
{youtube}ADEf31aUG4k{/youtube}

Prema izvješću posjetitelji su prvo pozvani da razmisle o scenariju života i smrti. Umrijeti, u ovom slučaju uključuje, polaganje na pokretnoj traci, vožnju kroz mračni tunel koji simulira spaljivanje, a potom ponovno rađanje na drugu stranu simulatora.
{youtube}O1VemRbWlQk{/youtube}

"Simulator smrti daje priliku da se smirite, uđete u dublje misli i razmislite o nekim životnim problemima", rekao je jedan od prvih sudionika Liu Siwei. "Mislim da ovo stvara zanimljiv osjećaj. Kada prolaziš kroz ta vrata, osjetiš neke mentalne promjene i poslije si drukčiji nego prije ulaska. Mislim da je stvarno bilo super i vrlo vrijedno iskusiti Xinglai".
{youtube}0moXxHMsOMM{/youtube}

Neki su sudionici rekli kako je prolazak kroz simulator i tunel u nekim momentima i prilično zastrašujući. Ulaznica za ovo neobično iskustvo stoji 68 američkih dolara.

wls 20 mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle deskstop