Skip to main content
  • alt

Više-kanalni audio format je ovdje

Od 3. kolovoza nadalje Traktor software i hardware će podržavati novi više kanalni audio format, a Juno, Beatport i još nekolicina počinju s prodajom fileova.

 
Stems je novost na području glazbe. Prevedite ga kao stabljiku, mladicu, deblo ili pak matični element poput matičnih stanica, ovaj napredak iz The Native Instruments zvučnih laboratorija promijeniti će način miksanja, produkcije i manipuliranja zvukom. Svaka traka će nuditi DJ-u pristup u 4 različita elementa unutra same skladbe što će omogućiti mnogo kompleksnije i detaljnije tehnike miksanja.

alt

 
Čini se da stojimo na pragu revolucije i nekoliko labela je već potpisalo da će izdavati trake u ovom formatu, a među njima su R&S, Hotflush i Ghostly International a fileove ćete moći kupovati preko Beatporta, Bleepa, Juna, Traxsourcea, whatpeoplepaya i Wasabeata
 
Stems je za sada kompatibilan sa hardwareom i softwareom Traktor linije proizvoda, a dalje niz put će se moći kombinirati s mnogim aplikacijama i uređajima kao i to da ćete vlastite produkcije moći “postemati” ili “stemizirati” s besplatnim Stem Creator alatom.
 
Kako to izgleda kada imaš novu igračku provjeri niže!
 
{youtube}xbvYXU5nbxo{/youtube}
sonus 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web