Skip to main content

Vladimir Putin baca beat!

Na što prvo pomisliš sjetiš li se Vladimira Vladimirovića Putina (za prijatelje i neprijatelje samo Putin)?

 
Možda ti na pamet padne slika do pasa golog muškarca na rijeci koji kroti divlje zvijeri jednako lako kao i političke protivnike ili se prisjetiš 16-godišnje karijere u KGB-u ili pak kamenog lica uokvirenog strogim plavim odijelom i kravatom… jer čovjek koji vodi zemlju od 143 milijuna ljudi nema vremena za modna eksperimentiranja.
 
No ovaj topless jahač konja je čini se postao i inspiracija u glazbenoj domeni. Zasigurno jedna od prvih Putin misli nije bila "Hej buraz, totalno želim da mi techno trešti iz Putinove glave!", ali upravo ovo se događa zahvaljujući Sound of Power zvučnicima, gdje ćeš svoj najdraži beat slušati direktno iz biste predvodnika zemlje koja ti je dala Dostoyevskog, Tolstoya i Turgeneva.
 

Zvučnici su dizajnirani u Rusiji i načinjeni u Švedskoj i nimalo ne skrivaju da je inspiracija bila figurice bista poznatih ličnosti koje su tvoji bake i djedovi voljeli sakupljati u jednoj od onih vitrina zbog koji ćeš, približiš li joj se i kreneš je dirati, osjetiti bijes one male krhke žene koja ti inače radi bučnicu i pita te jesi li si gladan samo da bi te gledala očima potpune nevjerice ako kažeš da nisi, također poznate i kao baka.

 
Izrađeni su od robustnog materijala nalik mramoru i imaju mogućnost povezivanja na bluetooth (jer sve je bolje s bluetothom), a glazbu iz Putinove glave možeš slušati za skromnih 1 111 eura. No ako Putin nije baš tvoja šalica čaja (ili votke), za sada su dostupni i Margaret Thacher i Kim Jong-Un,  trojka se pojavljuje pod umjetničkim imenima Maggie, KIm Sunshine i St. Vladimir (kao što vidiš zajednička poveznica je samo moć, ne političko opredjeljenje).
 
Australski arhitekt Hugo Riveros tako je načinio i svoju vlastitu kućnu 3D verziju i dao i detaljne upute kako da načiniš svoju ovdje (naravno sve što ti sada treba je 3D printer i spreman si za akciju). Iz lica čijeg moći nabijene persone bi ti volio slušati glazbu na svojim Sound of Power zvučnicima?
dam swindle mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web