Skip to main content
  • 5.02.2017.

Misionari hrvatskog techna na turneji po Portugalu

Adoo i Poco Loco, trenutačno među traženijim techno imenima kod nas, nastupaju zajedno 2 godine i od tada nastupi se samo nižu, a da stvar bude još bolja, bookirani su po 3 mjeseca unaprijed.

Piše: 


No, momci imaju angažmane svirke i po Europi (Portugal, Italija, Njemačka, Španjolska, Slovenija, Indija).

Adoo, kao mentor i najbolji prijatelj Poco Loca, niže uspjehe već odavno, s tim da njegove trake su ulazile u Top ljestvice tech housea i techna, može se pohvaliti time da mu muziku podržavaju najveća imena scene (Richie Hawtin, Paco Osuna, Cristian Varela, Umek, Sam Paganini..). Poco Loco je mlađe lice na elektroničkoj sceni, ali i njegove uspjehe možemo izdvojiti:  

Peto mjesto na ECO Festival Talent Contest i posebno važan uspjeh ove suradnje dvojice DJeva je izdanje EP-a na izdavačkoj kući Patent Skillz iz Berlina i sa trakom "In My Head" gdje ulaze u TOP 100 Techno Charts i završavaju na 84 mjestu službene svjetske stranice Beatport.
{youtube}Iws6FXxWeBw{/youtube}

Da bi svoj rad i ljubav prema elektroničkoj glazbi pokazali i svojoj Istri, jednom mjesečno u mjestu Modrušani pored Žminja, (Merikane Bar) organiziraju partije pod nazivom "Techno je na selu". Na svaki party dolaze ljudi iz cijele Istre. Tko još nije bio definitivno mora doći i osjetiti energiju na selu.
{youtube}pql_O_3DYJw{/youtube}

Krajem veljače imaju tour po Portugalu i sviraju u jakim klubovima u poznatim gradovima, kao što su:
CLUB LISBON – LISABON
HARD CLUB – PORTO
BREYNER 85 – PORTO

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk