Skip to main content
  • 21.02.2017.

Natječaj za producente u suradnji s Outlookom i Dimensionom

Postoje visoki tonovi koji te vuku svojim frekvencijama gore visoko prema nebu, postoji bas kao ugodni šum uzemljenja u sve ono duboko, no još razinu ispod, kroz kosti, udara SubBass.

 
Ime preuzima i vodeća akademija elektroničke glazbe i sada puše u trublje i urla kroz subwoofere proglas o novoobjavljenom natječaju organiziranom u ispreplitanju krakova s Knowledge Arenom, Sunfall festivalom i biserjem krune domaćih festivalskih bakanalija, Outlookom i Dimensionsom.
 
SubBass akademija elektroničke glazbe dođe ti kao jedan od vodećih britanskih punktova koji već 14 godina oboružava mlade DJ-e i producente esencijalnim tehničkim znanjima. Pravila si svakako slobodan kršiti, ali svaki majstor zna da ih je za ovu instancu bunta prvo potrebno znati jer know-how podiže zajedničku ljestvicu kvalitete. Tako nastaje i novi natječaju koji se uključuje i NVS grupa, odgovorna za neke od najrespektabilnijih europskih festivala, a u dodatne partnere uključuju se i Native Instruments, ihouseu, Track it Down i Sample Tools by Cr2.

SubBass Producer Comp Promo Video with Maschine Jam from SubBass Academy on Vimeo.

Natječaj će omogućiti mladim umjetnicima platformu na kojoj mogu promovirati svoju glazbu motiviraju ih ujedno na održavanja visoke razine kvalitete produkcija. Biti će potrebno stvoriti traku s time da na umu imaju festival pozornicu i vrijeme izvedbe i da koriste pružene sampleove i originalne mixeve. Među nagradama će se naći:
 
– Digitalna Promo kampanja (SoundCloud, ihouseu, Track It Down)
– besplatni tečajevi na SubBass Academy
– VIP karte za Outlook, Dimensions ili Sunfall Festival (2017) 
– Knowledge Arena Pro pristup
– Machine Jam by Native Instruments
– Mastering & Feedback sešn
– Track It Down Pro članstvo
– Free Sample paketi od Sample Tools by Cr2

 
Kako da upadnem u priču? S obzirom na to da sam ulaz u natjecanje već garantira besplatne sample packove i popuste na studijsku opremu i tečajeve na SubBass akademiji svakako se isplati okušati vještine, a to činiš ovim redoslijedom:
 
odabereš festival – Outlook ili Dimensions
– odabereš pozornicu – Beach Stage, Mungo’s Arena ili The Moat
– odabereš vrijeme kada će se puštati tvoja traka
– downloadaš sample pack i odabereš svoje
kombiniraš samplove s originalnim sadržajem i stvoriš traku
– uploadaš je u mp3 formatu na SoundCloud i u opisu hastagiraš #subbassproducercomp uz kratku biografiju i linkove na svoje socijalne medije
mailaš link svoje trake na competitions@subbassdj.com
– prikupiš barem 100 puštanja trake da bi se kvalificirao za upad u natjecanje
 
Eto baci se na posao ili javi frendu ili frendici koji baš nešto ovakvo traži! Imaš vremena predati svoju traku do 6. ožujka, a dobitnici će biti objavljeni 13. ožujka. Saberi se, pucni prste, pozovi muze na čašicu razgovora i kreni!
 
defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk