Skip to main content

Što ti se mora naći u DJ torbi?

Baš kako ako is paranoičan imaš jednu torbu negdje spakiranu za slučaj nasumične zombi apokalipse ili preuzimanja strojeva, jednako tako trebaš i jednu za hitnu gažu koja bi mogla upasti.

 
Znaš da je pripremljenost majka svih uspjeha, jer prilika dođe, preskoči lesu ako je zaključano, nalukne se kroz prozor, okruži oko kuće, vrati se na prednja vrata i pokuca. Ti je tek tada vidiš i kreneš se bjesomučno pakirati da je dočekaš spreman, no prilike su nestrpljive i imaju ADHD pa brzo odu ako nisi spreman, jer su recimo vidjele pticu u susjedovom dvorištu koju vrijedi istražiti. Da ne bi kasnije krokodilskim suzama razrjeđivao pića u kafanama izvoli esencijalce koji se moraju zateći U DJ Torbi.
 
DJ Torba
 
Ovo je jasno samo po sebi. Kada tražiš torbu, bilo da je poštarska preko ramena, bilo da je ruksak ili bilo koji drugi model ukesenja tvojih posjedovina, traži nešto s kvalitetnim šavovima, jer su šanse da ćeš je natrpati, i dovoljno mjesta da u nju stane i laptop, kontroler i sliče glomaznije tehnikalije. Trebaš li slobodne ruke baci oko na UDG Ultimate Backpacks.

 
Rezervni kablovi
 
Nemoj biti onaj tip/dama koji nije mislio na ovako banalnu stvar. Nema veze hoće li ti ikada zaista zatrebati, ali utrpaj ih u torbu. Mudro bi bilo ubaciti rezervne RCA i USB kablove. Možda neće zatrebati tebi nego ćeš spasiti set kolegi. kako god ne plazi jezik gospodični sreći s nepotrebnim rizicima. Za fini USB preporučamo 1M Oyaide Neo USB cable.

 
Recorder za hitne slučajeve magije
 
Neki od tvojih najboljih setova će ostati zauvijek nesnimljeni i moći ćeš ih preslušavati samo u sjećanju no nije na odmet imati i jedan od ovih na standbyju. U balansu cijene i kvalitete preporučamo ZoomH4N, koji snima u waw kvaliteti, a prednjači i u fizičkoj čvrstoći i otpornosti.

 
Prenosivi punjač za mobitel
 
Ostati nemobilan i odsječen od fan baze usred seta je početnička pogreška. Možda ćeš se na tren osjetiti slobodnim bez svoga džepnog računala, ali realnost je da ćeš možda trebati prijevoz u neki sat pred zoru ili si htio uploadati neki live iz kluba. Iako si više manje u tehnološkoj bazi za DJ pultom, samo probaj pronaći slobodnu utičnicu. Dakle najbolja opcija je već unaprijed napunjena bežična power bank. iBattz je sjajna kvalitetna marka s velikim kapacitetom baterije i dva USB porta, no baci oko i ovdje za 15 opcija na koje se možeš osloniti.

 
Čepići za uši
 
Ako ti je posao glazba, ako je samo hobi ili si predani plesač, tvoje uši su tvoje blago i nekoliko noći tjedno uronjen u debele decibele bi moglo ostaviti traga. Najbolja opcija je svakako dati napraviti čepiće po mjeri, no ekonomičniji pristup su visoko kvalitetne DownBeats koje možeš nabaviti za samo 10$ na njihovom web shopu.
 
 
USB
 
Ovo bi trebalo biti opće znanje, nešto tako maleno nosi toliko podataka. Najpraktičniji je način za prenošenje glazbe i nemoj biti škrtica s onima s malom memorijom. Baci oko ovdje.

 
Mala baterija
 
U marku i uz blicanje stroba zateći ćeš se kako svako malo tražiš nešto oko sebe – USB, ploču, CD, kabl, keks… Možda imaš svjetalce na mobitelu, no ako nisi poslušao savjet o prenosivoj bateriji za punjenje, možda i nemaš. Uloži 5$ i uzmi si mini pomoćnika za duge noći koji može prištedjeti mnogo nerviranja i frustracija.

 
Tablete protiv glavobolje
 
Tko zna kada si posljednji puta spavao, ukombiniraj u to još pokoje piće, glasnu glazbu, svjetla koja blicaju u oči i po mogućnosti i dnevni posao ili obveze koje čekaju na horizontu jutra. Utrpaj koju u torbu i zahvali si kasnije.
 
sibold mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sibold mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 desktop