Marijan Babicz: Na mjestima za komercijalnu glazbu nisam nikad dobro prolazio

Pažnja, pažnja (jer dvije su uvijek bolje nego jedna)! Na prekrasno podne petka s nama je sjeo jednako prekrasan gospodin odrastao na&nbs…
5.02.2016.

Nakadia: Dobivala sam puno gaža u komercijalnim klubovima, ali sam im praznila podije

Iz skromnog tajlandskog sela u najveće svjetske klubove i festivale.
3.02.2016.

Andrea Ljekaj: “Berlin je, pored Ibize, moje najdraže mjesto za party”

Ususret nastupu u Moon clubu Zagreb, popričali smo s Andreom Ljekajem, perspektivnim DJ-om i producentom koji u Berlinu uspješno gradi sv…
13.01.2016.

Ewan Pearson: Londonska krv, Berlinsko srce i istančan osjećaj za nove glazbene snage

Saznali smo da je akademski građanin, voli Blade Runnera, producira novi Jagwar Ma album, a od prije smo znali da remiksira Chemical Brotherse, Dep…
11.01.2016.

Paul Kalkbrenner: Od Berlinskog zida do divljine džungle

Sa sedam studijskih albuma i preko dva milijuna obožavatelja na Facebooku, Paul Kalkbrenner je jedna od najvećih internacionalnih techno zvijezda.
7.01.2016.

Cuisine Dub predstavlja jazz izdanje

DJ i producent Ante Matas aka Cuisine Dub, član je splitskog kolektiva LoopJunkies, pokretač vinyl-only labela Fields & Forests i urednik …
4.01.2016.