Skip to main content
  • armin van buuren
  • 15.05.2012.

Armin van Buuren će zamijeniti Bjork

Nedavno smo vas obavijestili da je Björk otkazala cijelu svoju promo turneju zbog polipa na glasnicama.

Piše: 

Naslovna foto

Armin van Buuren

Zbog njenog otkazivanja nastupa kao jednog od nedjeljnih headlinera i na Heineken Balaton Sound showu između ostalih, organizator tog velikog festivala u Mađarskoj u samo 10 tjedana prije početka festivala morao je reagirati brzo i naći dostojnu zamjenu. Dostojan ili ne, svjetski poznat trance DJ Armin van Buuren je preuzeo tu ulogu i pridružio se listi izvođača kojoj su dodani još i Calvin Harris, Martin Solveig i De La Soul.

{youtube}pGORiKPV5T0{/youtube}

Armin van Buuren je već 4 puta proglašavan najboljim svjetskim DJ-em od strane DJ Magazina između 2007. i 2010. i definitivno ga prate deseci tisuća fanova diljem svijeta, pa je često headliner velikog broja festivala. Heineken Balaton Sound održava se od 12.-15. srpnja na jezeru Balaton i do 30. lipnja su u prodaji ulaznice po povoljnijim cijenama koje možete kupiti u sustavu Eventima.

pvd desk
pvd mobi
Vezani članci
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.
pvd mobi
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.