Skip to main content
  • lost theory
  • 28.06.2013.

Biciklom na festival

Lost Theory kao međunarodni glazbeni i umjetnički festival svake godine okuplja oko 3 000 mladih iz cijeloga svijeta koji zbog ove manifestacije dolaze u Hrvatsku i to najčešće avionom.

Naslovna foto

lost theory
 
Zbog odličnog line upa belgijski biciklisti Maria i Kelly, ali i kako kažu brojnih prijateljstava s organizatorima, izabrali su Lost Theory festival kao zadnju odrednicu svog bicikliranja.
 
Provesti svoje dane biciklirajući šumama i cestama kroz pola Europe, pomaknuti fizičke i duhovne granice i stvoriti priču za svoje unuke – to su napravili Maria i Kelly. Ovaj belgijski dvojac prije nekoliko tjedana uputio se biciklom do Lost Theory festivala, koji se održava u Deringaju. I vi im se možete pridružiti tako što potražite  Kellyja na putu i za svaki prijeđeni kilometar ostvarite popust od 40 lipa na ulaznicu Lost Theory festivala. Više informacija možete pronadi na njihovom blogu Psycycle diaries ili ih kontaktirati putem Facebook grupe “Lost Kelly!”.
 
Maria i Kelly su dvoje mladih ljudi koji su odlučili svoj put do Lost Theory festivala napraviti nezaboravnim duhovnim, emocionalnim i fizičkim iskustvom. U zadnje vrijeme sve je skuplje putovati automobilom, a osim toga putovanje automobilom lišava mnoge onog iskustva da se proputovano vidi u najboljem svjetlu. Zbog toga su krenuli u svoju biciklističku avanturu.

{youtube}nlDnNGimgxc{/youtube}

Kako im ide i u kojoj su sada fazi, možete provjeriti na njihovom blogu, koji uz prepoznatljiv blogersko putopisni stil donosi niz fotografija i priču jednog dvojca koji je htio napraviti nešto više i podijeliti to sa svim avanturistima otvorena uma i  željnih dobrih ljudi, odličnih priča i duge ceste za svoje biciklističke kotače.
 
Ako vam ovaj način avanture nije privlačan ili jednostavno nemate vremena posjetiti cijeli festival u trajanju od 14. do 19. kolovoza sada imate priliku kupiti vikend ulaznicu. U prodaju je pušteno 300 vikend ulaznica, a vrijede od petka 16. kolovoza od 18 sati pa sve do kraja festivala. Ulaznice po cijeni od 70 eura moguće je kupiti  na  festivalskoj stranici.
pvd desk
pvd mobi
Vezani članci
Amapiano je rođen na ulicama Južnoafričke Republike u gradovima kao što su Soweto, Alexandra i Victoria – koji imaju bogatu povijest rasne nepravde, pobuna, duhovnosti, radosti i južnoafričkog ponosa, a sve to utjelovljeno je u zvuku ovog žanra.
fscope umek
Amapiano je rođen na ulicama Južnoafričke Republike u gradovima kao što su Soweto, Alexandra i Victoria – koji imaju bogatu povijest rasne nepravde, pobuna, duhovnosti, radosti i južnoafričkog ponosa, a sve to utjelovljeno je u zvuku ovog žanra.