Skip to main content
  • 16.07.2024.

Boho market, radionice i glazba. Ovo je dnevni program Terra Divina festivala!

Terra Divina Festival nije samo još jedan glazbeni događaj – to je jedinstveno iskustvo koje besprijekorno spaja snagu glazbe i spokoj wellnessa.

Piše: 

Naslovna foto

Sebastijan Skoko

Stari rimski kamenolom Montraker u Vrsaru će od 19. do 21. srpnja ugostiti premijerno izdanje Terra Divina festivala.

Terra Divna za svoj premijerni festival, osim glazbenog programa fokusiranog na pulsirajuće ritmove organic housea, downtempa, chilla, ethna, romskog i meditacijskog zvuka sprema i bogati popratni program koji će trajati cijelog dana.

foto: Sebastijan Skoko

Tako će svakog dana od 9 do 15 sati ulaz na festival biti besplatan za svih. Posjetitelji će moći obići boho market, uživati u food corneru sa raznim vege i mesnatim receptima, te pizzama pravljenih na licu mjesta.

Od 10 do 12 sati bit će prilike za uživati u zvuku handpana i Ivana Judaša, a do 15h će već lagano DJ-evi vrtiti chill na Market stageu. Od 15 do 18 sati je pauza, nakon čega kreće večernji program na dvije pozornice za koji je potrebna ulaznica, a ona se može osigurati kroz sustav Entrio.

foto: Sebastijan Skoko

Svako jutro u kamenolomu Montraker će započinjat radionicom yoge. U petak je na repertoaru “Power Vinyasaradionica koju vodi učiteljica Karla, koja će pomoći opustiti um i energizirati tijelom. Početak radionice je u 9 sati.

Nakon prvog jutarnjeg yoga termina, slijedi “Yoga Nidraradionica koju vodi učiteljica Viktorija. Ova sesija usmjerena je na postizanje dubokog opuštanja tijela, misli i emocija. Viktorija će u petak s početkom u 11 sati održati i posljednju radionicu o tehnikama samopomoći, u kojoj će otkriti kako prijeći iz stresa u mir pomoću tehnika disanja i položaja.

Subotnji jutarnji program donosi još dvije radionice. Darko Pribeg će s početkom u 10 sati voditi radionicu tri principa koja će pomoći da postignemo osjećaj ispunjenosti, sigurnosti, povezanosti, moći i mira.

U 11 sati Dina Balić, certificirani EMCC coach i mentor, podučavat će umjetnosti fraktalnog crtanja. Ova radionica ima ograničen broj mjesta, stoga ako želite sudjelovati kontaktirajte se [email protected] kako biste osigurali svoje mjesto.

Radionice su besplatne za sve koji imaju ulaznicu, a ostali mogu sudjelovati uz naplatu. U nedjelju, Terra Divina festival zatvara svoja vrata, uz dodatni prigodni glazbeni program, radionicu yoge i boho market.

Ulaznice za premijerni Terra Divina festival možete osigurati kroz sustav Entrio.

fscope umek
Svi esencijalni house dokumentarci na jednom mjestu.
fscope umek
Svi esencijalni house dokumentarci na jednom mjestu.