Skip to main content
  • 17.05.2011.

Čarobnjaci elektronskog zvuka na Exitu

Tri čarobnjaka elektronskog zvuka potvrdili su nastup na ovogodišnjem Exitu.

Piše: 


Damian Lazarusova svestranost se već dugo godina ogleda kroz aktivnosti u izdavaštvu, produkciji i promoviranju svježih i inovativnih izvođača. Razvoj svoje karijere okrunio je 2004. godine, lansiranjem nove etikete pod imenom Crosstown Rebels, posvećene promociji isključivo underground elektronske dance glazbe i mnogobrojnim kompilacijama među kojima se nalazi i „Rebel Rave“ kompilacija s kraja 2010.

Jamie Jones
Eksperimentiranje s različitim stilovima, uz vječno prisutan osobni pečat, postavilo je Jamie Jonesa na sam vrh svjetske techno i house scene. Karijeru je započeo za vrijeme studija u Londonu, ali su ljeta provedena na Ibizi bila okidač za prve veće setove i rezidencije, gdje je uspješno predstavio svoj prvi singl, Amazon. Ubrzo nakon toga su uslijedila izdanja za Crosstown Rebels, Get Physical, Cocoon i Poker Flat da bi nakon serije hitova na Beatportovim Top 10 listama u 2008., 2009. izbacio prvi album pod nazivom Don’t You Remember The Future sa stvari Summertime koja je bila najveći hit na Miami Winter Music Conferenceu iste godine.

Seth Troxler
Enfant terrible Detroit house scene, Seth Troxler, za pult je prvi put stao sa svega 16 godina, živi i radi u Berlinu već godinama, a do sada ga je Resident Advisor postavio na treće mesto na Top 100 listi najboljih DJ-eva, odmah iza Ricarda Villalobosa i Richie Hawtina. Imao je rezidenture u DC10, nastupe po najpoznatijim europskim klubovima, a među mnogobrojne suradnje se ubrajaju Deetron, Bill Patrick, Lee Burridge, Catz n Dogz, Matthew Dear, Art Department i Tiefschwarz.

umek desk
fscope umek
Vezani članci
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.
pvd mobi
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.