Skip to main content
  • 9.10.2011.

Drugi sajam erotike Eros4u počinje 2. prosinca

Sajam Eros4U novi je uzbudljivi projekt Zagrebačkog velesajma. Namijenjen je, prije svega, distributerima i proizvođačima proizvoda i usluga vezanim za erotsku kulturu i industriju, kao i svima koji žele prezentirati svoje proizvode u malo drugačijem svjetlu nego što je to do sada bilo uobičajeno.

Piše: 

Naslovna foto

Eros4U 2011


Erotski sajmovi u Europi i svijetu doživljavaju veliki procvat u posljednjih petnaest godina, te, slijedeći taj trend, konačno je sazrjelo vrijeme za događanje toga tipa i u našem glavnom gradu, odnosno Hrvatskoj. U svrhu ostvarenja cilja ovoga projekta, tj postizanja statusa najvećeg sajma erotičnog karaktera u regiji, uloženi su veliki napori kako bi programski sadržaj samoga sajma bio što bogatiji.
{youtube}In4FdTWfAKw{/youtube}

Iz tog razloga programski je sadržaj podijeljen u tri djela:
1. Izložbeni dio maloprodajnog karaktera (sex shopovi, erotska pomagala, tiskani mediji, piercing i intimni nakit, tatoo, estetska kirurgija, prehrambeni artikli, noćni klubovi, oprema za uređenje interijera, kozmetika, tekstil, koža, modni dodaci itd.)
2. Show program na pozornicama (striptease, umjetnički performansi, burlesque, revije erotskog donjeg rublja itd.)
3. Noćni party program sa nastupima svjetski poznatih DJ-ane.
{youtube}xjLxkac3ZOw{/youtube}

Ono što je dosada bilo rezervirano za četiri zida Vašeg doma napokon izlazi van i čini ljudska maštanja ostvarivim. Želja organizatora je približiti široj javnosti sve čari ljudske seksualnosti i predstaviti sve senzualne čari čovjekove intime. Tempo života čovjeka postaje sve brži, živimo pod sve većim stresom, te preostaje sve manje slobodnog vremena kako bi se posvetili vlastitoj privatnosti i intimi, uživanjem u kojoj se dokazano rješavamo viška negativne energije i oslobađamo stresa.

Iskusite dosad nedoživljeno, probudite sva svoja čula, oplemenite duge zimske noći novim idejama, ostvarite svoje snove, ne živite u snu.

kruder web
dh limited
Vezani članci
“Došlo je vrijeme da predstavim svoj rad u legendarnom kupatilu.” napisala je talentirana slovenska DJ-ica i producentica na društvenim mrežama prije nego li je preuzela pult famoznog berlinskog podcasta.
dh limited
“Došlo je vrijeme da predstavim svoj rad u legendarnom kupatilu.” napisala je talentirana slovenska DJ-ica i producentica na društvenim mrežama prije nego li je preuzela pult famoznog berlinskog podcasta.