Skip to main content
  • beltek
  • 6.06.2012.

Dvodnevni festival u Varaždinu

DFC ekipa iz Varaždina organizira dvodnevni Open Air Festival koji će se održati popularno zvanoj Dravskoj špici u Varaždinu.

Piše: 

Tijekom četvrtka i petka 21. i 22. lipnja na Dance Factory Croatia Open Air Festivalu će nastupiti će 15-ak DJ-a iz cijele Hrvatske i okolnih zemalja, a sam cilj festivala je održavanje underground scene u Varaždinu. Četvrtak, prvi dan festivala, dan je za techno kad će publika moći čuti neke od starih techno klasika te novija remek-dijela poznatih producenata.

Večer će kulminirati nastupom Petra Dundova, pionira techno scene u Hrvatskoj. Osim njega istu večer nastupaju Robert G-roy (Slo), producent koji dugi niz godina surađuje s Valentinom Kanzyanijem, zatim D-Name iz Zagreba jedan je od prvih hrvatskih DJ-a koji je nastupio na Love Parade festivalu 2002. i 2003., Pete Dux, našoj publici poznat kao izvorni pokretač projekta UES – United Electronic Sound te domaće, varaždinske snage; Deeg te DFC crew predvođeni Iggyjem, G Bassom i Marshall Neergom.

Line-up koji publiku očekuje i u petak odjekivati će tech houseom i progressive soundom. Natupa Beltek iz Slovenije, pravim imenom Martin Bijelić koji se našao uz bok velikanim elektronske scene kad je 2007. godine izdao singl Copacabana.
Ostatak line-upa uz Belteka čine Omega Drive (Ši) vlasnik izdavačke kuće Techno Artillery, zatim Marc Times (Os), vlasnik izdavačke kuće Nanotech records, Jasmin Barbir (Vž) pokretač internacionalnog projekta AVI Fusion te Yakka (Ng), vlasnik izdavačke kuće Betality records. I u petak će posjetitelje zabavljati nezaobilazan DFC Crew – Smuky, Yapa i Sygma.

{soundcloud}https://soundcloud.com/beltek/sets/mixes/{/soundcloud}

Kako publika ne bi bila zakinuta za zabavu tijekom dana, program će početi već u 15 sati.
Cijena festivalske ulaznice je 50 kuna, a možete ih kupiti preko internet stranice Entrio.hr ili na ulazu u prostor festivala prije samog početka. Osiguran je i besplatni prostor za kampiranje te besplatni parking.

pvd desk
pvd mobi
Vezani članci
Amapiano je rođen na ulicama Južnoafričke Republike u gradovima kao što su Soweto, Alexandra i Victoria – koji imaju bogatu povijest rasne nepravde, pobuna, duhovnosti, radosti i južnoafričkog ponosa, a sve to utjelovljeno je u zvuku ovog žanra.
pvd mobi
Amapiano je rođen na ulicama Južnoafričke Republike u gradovima kao što su Soweto, Alexandra i Victoria – koji imaju bogatu povijest rasne nepravde, pobuna, duhovnosti, radosti i južnoafričkog ponosa, a sve to utjelovljeno je u zvuku ovog žanra.