Skip to main content
  • 27.08.2024.

Fotografije zbog kojih će se pamtiti 11. izdanje Sonus festivala – omiljeno okupljanje ljubitelja elektroničke glazbe iz cijelog svijeta

Uz legendarni afterparty, u petak 23. kolovoza, završilo je 11. izdanje Sonus festivala.

Piše: 

I ove godine, tijekom 5 dana i 5 noći, u klubovima na plaži Zrće, jedan od najpoznatijih svjetskih festivala okupio je nekoliko tisuća ljubitelja elektroničke glazbe sa svih strana svijeta.

Više od 70 svjetskih, regionalnih i domaćih izvođača osigurali su nezaboravan provod u klubovima Papaya, Aquarius, Kalypso i Noa na plaži Zrće, kao i partijima na brodu.

Jednu večer festivala pala je kiša koja nije uspjela obeshrabiti posjetitelje, već pridonijela još boljoj atmosferi.

Adam Beyer, Dennis Cruz, Adriatique, Jamie Jones b2b Joseph Capriati, Ben Klock b2b Marcel Dettmann, Dax J, Ellen Allien, Enzo Siragusa, I Hate Models, Indira Paganotto, John Summit, Loco Dice, Marco Carola, Reinier Zonneveld live, Ricardo Villalobos, Richie Hawtin, Robert Hood, Sama’ Abdulhadi, Stephan Bodzin live, Sven Väth, Vintage Culture kao i mnogi drugi izvođači uživali su u nastupima kao i obožavatelji koji su došli plesati uz njihove setove.

Svakog dana festivala, u klubovima i na boat partijima, nastupali su predstavnici regionalne i domaće scene: Ani., Antonio Žuža, AR:TE, Baggi, Dejan Milićević, DJ Jock, Elena Mikac, Glia, Haktal, Kali, Martin Zorko, Mate Čeko, Mony, Shipe, Veztax i Virgin Helena te još jednom dokazali kako se na našim područjima kreira i izvodi vrhunska glazba.

Kao festival koji spaja kvalitetnu glazbu, odmor, uživanje u ljepotama Jadranskog mora i ponude otoka Paga, Sonus festival je i ove godine podržao cijenjeni partner – Hrvatska turistička zajednica. #InspiredbyCroatia #CroatiaFullOfLife

umek desk
pvd mobi
Baš kao što su gabber i hardcore preuzeli Nizozemsku (a potom i svijet) 1990-ih, a trance 2000-ih, hard techno je sada u porastu.
fscope umek
Baš kao što su gabber i hardcore preuzeli Nizozemsku (a potom i svijet) 1990-ih, a trance 2000-ih, hard techno je sada u porastu.