Skip to main content
  • 26.08.2024.

Infinity Music Festival – Osječka senzacija koja donosi nešto potpuno novo

Infinity Music Festival rezultat je dugogodišnje ljubavi prema glazbi i želje za stvaranjem nečega posebnog i nezaboravnog. Festival donosi glazbu koja, zajedno s jedinstvenim doživljajem, vodi posjetitelje u potpuno drugačiji svijet.

Piše: 

Naslovna foto

Dario Vokić

Ovaj festival unosi svježu energiju i inovacije na hrvatsku klupsku scenu, prateći najnovije svjetske trendove i događaje. Ono što Infinity izdvaja je spoj glazbe i vizualnih efekata koji bude sva osjetila, pružajući pritom osjećaj slobode.

U rujnu, Osijek će postati domaćin jedne od najvećih zabava u Europi, okupljajući vrhunske izvođače koji su nastupali na najpoznatijim svjetskim festivalima, uključujući Tomorrowland.

Osijek je odabran kao lokacija za Infinity Music Festival zbog svoje sposobnosti da pruži sve što je potrebno za nezaboravno iskustvo. Smješten u srcu Europe, ovaj poseban grad pruža idealne uvjete za rast festivala i stvaranje dugotrajne tradicije

Ove godine, Infinity Music Festival donosi nešto potpuno novo u suradnji s najboljom produkcijom s ovih prostora. Novi standardi za noćni život u Osijeku bit će postavljeni kroz vrhunski zvuk i veliki LED ekran koji pruža nevjerojatno 3D iskustvo. Izvođači iz cijelog svijeta dodatno će osigurati da festival ostavi neizbrisiv trag u sjećanjima posjetitelja.

Prvi Infinity party u Osijeku okupio je 1500 posjetitelja iz cijele regije, a ove godine organizatori očekuju nekoliko tisuća ljudi iz cijele Europe tijekom dva dana festivala te poručuju “Pozivaju se svi mladi, kao i oni koji se tako osjećaju, da dođu i dožive nešto novo. Ovo je prilika za nova poznanstva i jedinstvenu zabavu koju može ponuditi samo Osijek.

Festival započinje u petak, 6. rujna u 20 sati i traje do ranih jutarnjih sati, uz dva službena after partija koja će uskoro biti najavljena. Isto vrijedi i za subotu. Sve potrebne informacije bit će dostupne putem društvenih mreža festivala. Ulaznice možete osigurati kroz sustav Entrio.

pvd desk
fscope umek
Baš kao što su gabber i hardcore preuzeli Nizozemsku (a potom i svijet) 1990-ih, a trance 2000-ih, hard techno je sada u porastu.
fscope umek
Baš kao što su gabber i hardcore preuzeli Nizozemsku (a potom i svijet) 1990-ih, a trance 2000-ih, hard techno je sada u porastu.