Skip to main content
  • alt
  • 5.05.2014.

Ivana Mišerić ambasadorica Ultra Europe festivala

Radijska voditeljica Ivana Mišerić postala je prva ambasadorica festivala Ultra Europe pa će tako biti zadužena za brojne medijske nastupe i ekskluzivne intervjue s izvođačima i obožavateljima. 

 
Novi radni zadaci i izazovi izuzetno vesele ovu atraktivnu Zagrepčanku koja se novim angažmanom pridružila brojnom timu koji stoji iza najiščekivanijeg događaja ljetne sezone – festivala Ultra Europe.
“Izuzetno sam sretna i ponosna što sam dobila priliku pridružiti se Ultra party timu i tako biti dio festivala Ultra Europe. Sigurna sam da će ovogodišnje izdanje nadmašiti sve rekorde i očekivanja. Dovoljno je pogledati line-up koji čine najpopularnija imena elektronske scene ili se prisjetiti da interes za festival dolazi iz više od 100 zemalja svijeta pa usporedbe s matičnim festivalom u Miamiju postaju sasvim opravdane i logične. Baš me veseli što ću imati priliku raditi s tako uigranim timom koji je već tijekom premijernog izdanja pokazao da će festival Ultra Europe u godinama koje su pred nama biti jedan od najznačajnijih događanja u Hrvatskoj – u turističkom, gospodarskom i glazbenom smislu te Hrvatsku pozicionirati kao najpoželjniju festivalsku destinaciju u Europi”, izjavila je Ivana Mišerić, ambasadorica festivala Ultra Europe.
{youtube}Rq_KorKljqw{/youtube}
 
“Vjerujem kako ću u sklopu ovog novog angažmana moći iskoristiti svoje televizijsko i radijsko iskustvo kako bih obožavateljima festivala Ultra Europe dočarala festivalsku atmosferu i upoznala ih s djelićem života njihovih najomiljenijih DJ zvijezda. Ultra party tim sprema zaista puno novosti i zanimljivosti koje će svima ostati u trajnoj pozitivnoj uspomeni, a čast mi je što ću baš ja biti lice i glas koje će ih o tome obavještavati”,  izjavila je Ivana te podsjetila kako će se festival Ultra Europe održati u Splitu od 11. do 13. srpnja, a nakon dana stanke, točnije 15. srpnja, uslijedit će ekskluzivna završnica za 5000 sretnika – Ultra Beach ispred hotela Amfora Beach Resort na Hvaru.
{youtube}2SE-LEEtqV4{/youtube}
 
Festivalske ulaznice (tzv. Regular General Admission) za sva tri dana mogu se kupiti na www.ultraeurope.com po cijeni od 985 kuna (129 eura), a na istoj su adresi dostupne i dnevne VIP ulaznice po cijeni od 760 kuna (99 eura). Neodlučni, ali i oni koji su već počeli s odbrojavanjem do festivala mogu pogledati službeni najavni video Ultra Europe 2014 Official Teaser kako bi stekli dojam što ih sve očekuje u Splitu. Zagrijavanje za party ludilo u Splitu počinje krajem svibnja, točnije od 30. do 31. svibnja u Umagu kada će se održati jubilarno peto izdanje Umaginationa, regionalnog glazbenog festivala koji je ujedno i Road to Ultra party. Umagination će se održati na prostoru ATP Dance Arene, a u dva će dana brojne posjetitelje zabavljati svjetske DJ zvijezde Alesso i Fedde Le Grand, kojima će se na pozornici pridružiti i Thomas Gold, Danny Avila, Tujamo te grupa Vanillaz.
 
pvd desk
pvd mobi
Pogledajte nagrađivani dokumentarac o borbi Richieja Weeksa za prava nad svojom glazbenom diskografijom.
pvd mobi
Pogledajte nagrađivani dokumentarac o borbi Richieja Weeksa za prava nad svojom glazbenom diskografijom.