Skip to main content
  • 6.08.2024.

Još 48 sati do početka najvećeg izdanja Tuborg Lovefesta

Vrnjačka Banja dočekuje tisuće mladih posjetitelja.

Piše: 

Do početka novog izdanja toliko iščekivanog Tuborg Lovefesta ostalo je još samo dva dana, a Vrnjačka Banja je gotovo rasprodana. Još mali broj ulaznica za festival moguće je kupiti putem lovefest.rs ili efinity.rs. Posjetiteljima su na raspolaganju trodnevne i dnevne ulaznice, kao i VIP karte, a onim najvatrenijim partijanerima na raspolaganju su i Stage Experience passovi.

Uskoro ponovo dva nezaboravna jutra na Fire Stageu

Na najveću binu Tuborg Lovefesta ove godine stiže Adam Beyer, švedski DJ i producent. Na Fire binu stiže i Honey Dijon, koja je osvojila cijeli svijet svojim Boiler Room nastupom s više od 11 milijuna pregleda. Na Lovefest se vraćaju i najveći miljenici publike Pan-Pot, Len Faki, Jamie Jones i William Djoko, a po prvi put u Vrnjačku Banju dolaze Shlomo, Chris Stussy, Alan Fitzpartick, kao i Trumer predvodnik francuske underground scene i tvorac mega hita „Hoodlum“ i brojni domaći i regionalni izvođači. Festival je prije samo nekoliko dana najavio i dolazak planetarne zvijezde Kas:sta.

Legendarni Laurent Garnier dolazi na Ultra Energy Stage

Na Ultra Energy Stageu i ove godine nas očekuju zvučna imena, rezidenti brojnih svjetskih klubova i predstavnici najkvalitetnijeg elektro zvuka, a prvi među njima je čuveni Laurent Garnier, koji će napraviti spektakularnu završnicu festivala. Tu je i legenda Chicago house muzike Ron Trent koji poslije tri desetljeća osvajanja partijanere diljem svijeta, dolazi na Tuborg Lovefest. Na Ultra Energy Stage stižu i Hunee, DJ Deep, Gigi Testa, Interstellar Funk, Nu Genea, Call Super, DJ Nobu i mnogi drugi.

Raw Stage, tvrđi tehno zvuk uz Lee Ann Roberts, Clara Cuve i Baswell

Od ove godine, peta festivalska bina pod nazivom Raw Stage plasirati će najsiroviji techno zvuk, koji je sve popularniji u našoj regiji. Headlineri ovog ljeta su Lee Ann Roberts, techno zvijezda novog vala, Basswell, francuski producent poznat po svom tvrdom stilu, Clara Cuve, koja je nedavno izbila na sam vrh techno scene, kao i Raven, Airod, T78, a među domaćim imenima našli su se sve popularniji DJ-evi Lag, Acor, Muhi, Asarri, Deeda i mnogi drugi.

Lovefest i Cirkusfera – cirkuska predstava u humanitarne svrhe

Ekipa iz Cirkobalkane ponovo dolazi na Lovefest, a njihov program ove godine obuhvaća predstave, radionice i specijalne kratke točke. Dan prije početka festivala, 7. kolovoza od 20h u čuvenom cirkuskom šatoru bit će održana predstava za djecu pod nazivom „Love Cirkuskabare“, a sav prihod od ulaznica će se donirati u humanitarne svrhe.

Detaljan raspored nadolazećeg Lovefesta po pozornicama, danima i festivalsku satnicu možete pronaći ovdje.

pvd desk
pvd mobi
Amapiano je rođen na ulicama Južnoafričke Republike u gradovima kao što su Soweto, Alexandra i Victoria – koji imaju bogatu povijest rasne nepravde, pobuna, duhovnosti, radosti i južnoafričkog ponosa, a sve to utjelovljeno je u zvuku ovog žanra.
pvd mobi
Amapiano je rođen na ulicama Južnoafričke Republike u gradovima kao što su Soweto, Alexandra i Victoria – koji imaju bogatu povijest rasne nepravde, pobuna, duhovnosti, radosti i južnoafričkog ponosa, a sve to utjelovljeno je u zvuku ovog žanra.