Skip to main content
  • 20.07.2024.

Još manje od tri tjedna do početka najvećeg izdanja Tuborg Lovefesta

Ovo su najveće zvijezde koje dolaze u Vrnjačku Banju od 8. do 10. kolovoza

Piše: 

Do početka najvećeg izdanja Tuborg Lovefesta ostalo je još manje od tri tjedna, a od 8. do 10. kolovoza u Vrnjačku Banju na čak pet pozornica stiže više od 100 izvođača elektroničke glazbe iz cijelog svijeta.

Među najpoznatijima svakako su Honey Dijon, Adam Beyer, Pan-Pot, Chris Stussy, Pan-Pot, Allan Fitzpartick i mnogi drugi. Očekuje se da festival zatvori poznati Laurent Garnier, koji će napraviti spektakularnu završnicu festivala.

Chris Stussy

Trenutak u kome je trebao odlučiti hoće li otići na nogometnu utakmicu i postati profesionalni nogometaš o čemu je uvijek sanjao, ili će odsvirati svoj prvi DJ set bio je odlučujući za njega i početak njegove glazbene karijere. Chris Stussy je poznat po tome da studio napušta samo kada putuje po svijetu kako bi svoje glazbeno umijeće podijelio sa svojom vjernom publikom. Konstantno usavršavajući svoj zvuk i pristup, postao je jedan od najperspektivnijih izvođača i producenata na današnjoj elektroničkoj sceni.

Honey Dijon

Rođena u Chicagu, a odrasla u New Yorku – Honey Dijon je poznata ne samo po svojoj DJ karijeri, već i po radu u modnoj industriji. Pored rada sa vodećim svjetskim imenima poput Beyonce i Madonne ona više od dva desetljeća dominira house scenom. Pored svoje muzičke karijere, aktivna je u modnoj industriji, kreirajući muziku za Louis Vutton muške revije i radeći sa dizajnerom Kim Jonesom. Njeni setovi donose jedinstvenu fuziju muzike i mode, kreirajući atmosferu koja predstavlja ogromno nadahnuće, a YouTube pregledi broje desetine miljuna.

Laurent Garnier

Laurent Garnier je jedan od pionira i najutjecajnijih figura elektroničke glazbe, posebno poznat po svom doprinosu techno žanru. Karijeru je započeo krajem 1980-ih u Manchesteru, gde je bio rezident DJ u legendarnom klubu Haçienda. Poznat je po svojoj raznovrsnosti, miješajući stilove kao što su techno, house, jazz i drum and bass, i nastupajući na prestižnim festivalima širom svijeta. Pored glazbene karijere, napisao je knjigu “Electrochoc” i ko-autor je dokumentarnog filma “Off the Record”, čime je dodatno utjecao na popularizaciju elektroničke glazbe globalno.

Pan-Pot

Pan-Pot je njemački DJ duo, koji čine Tassilo Ippenberger i Thomas Benedix, poznati po svom unikatnom i inovativnom pristupu techno muzici. Njihov album “The Other” iz 2015. godine dobio je odlične kritike i dodatno ih pozicionirao kao vodeće figure na svjetskoj techno sceni. Pored svoje muzike, Pan-Pot su poznati i po svojoj etiketi Second State, koja promovira nove talente i inovativne zvuke.

Adam Beyer

Adam Beyer je švedski DJ i producent koji je osnovao legendarni techno label Drumcode 1996. godine, čime je značajno oblikovao globalnu techno scenu. Zanimljivo je da je Beyer bio bubnjar prijw nego što je prešao na DJ-ing, što je značajno utjecalo na njegov prepoznatljiv, ritmički bogat zvuk. Beyer je također poznat po svojim impresivnim setovima koji često traju i po nekoliko sati. Uz to, oženjen je sa poznatom techno DJ-icom Idom Engberg, s kojom često nastupa i surađuje, što ih čini jednim od najpoznatijih parova u svetu elektroničke glazbe.

Akcija 3+1 do 22. srpnja u ponoć

Prema riječima organizatora kompleti karata za sva tri dana festivala gotovo su rasprodani, dok je mali broj ostao i za one koji žele da u glazbi uživaju iz udobnosti VIP-a. Ulaznice za novo izdanje Tuborg Lovefesta dostupne su u prodaji na webu lovefest.rs, kao i putem efinity.rs, a akcija u okviru koje je moguće kupiti tri karte i jednu dobiti besplatno traje do 22. srpnja u ponoć.

sven desk
hall mob
Krajem prošle godine je talentirani beogradski DJ debitirao u jednom od najpopularnijih podcasta na sceni.
hall mob
Krajem prošle godine je talentirani beogradski DJ debitirao u jednom od najpopularnijih podcasta na sceni.