Skip to main content
  • jusker festival
  • 30.01.2012.

Jusker – festival elektronske glazbe u Dubrovniku

Svi zaljubljenici i štovatelji plesne glazbe znaju što je ovaj festival donio i koliko je otvorio vrata mladim DJ-ima i producentima te im pružio šansu pa i nagradio njihov rad i etuzijazam za rad u protekloj godini!

Piše: 

Naslovna foto

Jusker


JUSKER je festival osnovan u sjećanje na jednog od pionira Dj-inga, zaljubljenika u glazbu, čovjeka kojega su svi volili i cijenili radi iskrenosti i svih ljudskih kvaliteta koje su ga krasile. Nažalost napustio nas je u tragičnoj saobraćajnoj nesreći.

Ime našeg prijatelja nikad nećemo zaboraviti i uvijek s poštovanjem ga izgovarati gdje god bili! U sječanje na Damira Jusića osnovan je ovaj festival kako bi se prisjetili njega i svih eventova, zabava, partija na kojima nas je uveseljavao svojom glazbom i zato se več 5 godina veselimo u spomen na njega i odajemo mu poštovanje te ćemo i ove godine to napraviti u Culture Club-u Revelin 17. veljače s početkom od 22 sata.

Prijašnji festivali trajali su dva dana no zbog same financijske situacije nismo u mogućnosti organizirati isti u trajanju od dva dana.
Nastupaju Alen Bajd, Audiometric, Jeff aka Moves, Tino, Mate Fox Banchilo, Speed, Pully, Djivo, Kayo, JiXaW

kruder web
kruder
Vezani članci
Krajem prošle godine je talentirani beogradski DJ debitirao u jednom od najpopularnijih podcasta na sceni.
kruder
Krajem prošle godine je talentirani beogradski DJ debitirao u jednom od najpopularnijih podcasta na sceni.