Skip to main content
  • umf
  • 8.01.2013.

Miami želi otkazati Ultra Music Festival

Marc Sarnoff, povjerenik Miamija, uveo je rezoluciju kojom će nastojati ukinuti drugi vikend održavanja Ultra Music Festivala zbog posljedica koje festival nosi sa sobom.

Naslovna foto

umf

A to su prema njegovo rezoluciji: "događaj će biti razoran za lokalnu poslovnu zajednicu i naseljena područja zbog buke, štetnog ponašanja festivalskih posjetitelja, i zagušenog prometa."

U izvještaju New Timesa stoji također da rezolucija navodi i nemogućnost normalnog poslovanja u okolnim uredima i financijski gubitak za lokalnu zajednicu iako su posjetitelji Ultra Music Festivala u Miamiju prošle godine napunili gradski proračun sa 79 milijuna dolara.

{youtube}ZzoLBGgHSZQ{/youtube}

Odluka o ukidanju drugog vikenda Ultra Music Festivala u Miamiju koji je i uveden prvi put ove godine bit će donešena u četvrtak u Gradskoj vijećnici Miamia. Ova je rezolucija izazvala veliko negodovanje među tisućama posjetitelja koji su već kupili svoju ulaznicu i isplanirali odlazak na ovaj najveći svjetski party.  Pokrenuta je i peticija među fanovima koja se može potpisati ovdje.

O konačnoj odluci ćemo vas naravno na vrijeme obavijestiti.

Da podsjetimo Ultra Music Festival ovu se godinu prvi put održava i u Europi i to u Hrvatskoj, od 12.-14. srpnja u Splitu i Hvaru, dok je izvorno 15. izdanje zakazano za dva uzastopna vikenda 15., 16. i 17. ožujak i 22., 23. i 24. ožujak, ukoliko se ovom odlukom ne ukine drugi vikend održavanja festivala.

{youtube}iWXOOWOFRow{/youtube}

pvd desk
pvd mobi
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.
pvd mobi
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.