Skip to main content
  • 12.02.2012.

Mikleuška Open Air Festival 2012

Mikleuška open air je festival elektronske glazbe humanitarno-ekološkog karaktera koji se održava već 10. godinu na umjetnom jezeru Mikleuška 60-tak km od Zagreba između Kutine i Popovače.

Piše: 

Naslovna foto

Mikleuška Open Air 2012


Projekt poznat i pod nazivom "jezero zabave" jedini je takav festival u Hrvatskoj koji se može pohvaliti desetogodišnjom tradicijom održavanja. Ideja samog projekta je promicanje druženja i zabave u prirodi. Ukupan broj posjetitelja premašuje 10.000, a ove godine očekivana posjeta je više od 3.000. Festival osim promicanja glazbe za cilj ima sudjelovanje u humanitarnim i ekološkim akcijama.
{youtube}9iQt5_FKolk{/youtube}

PROGRAM I SADRŽAJ
Datum održavanja festivala je 16.06.2012. a program počinje u podne i traje 24 sata. Dnevni glazbeni program pokrivat će inozemni i domaći izvođači iz reggae, sky, dub, d'n'b žanrova dok je noćni program predviđen za izvođenje elektronske glazbe. Posjetitelji će uz glazbu preko dana imati na raspolaganju razne sportske i zabavne sadržaje te osiguran prostor za kampiranje na području jezera.

UDRUGA
Od ove godine festival će djelovati u sklopu udruge MOA koja je osnovana od strane prvobitnih pokretača ovog projekta. MOA je udruga mladih koja se bavi poticanjem korisnog rada mladih organizacijom festivala kojima je cilj promicanje prirodnih ljepota, kulturne baštine, te očuvanju istih. Ostvarivanjem suradnje između lokalne zajednice, turističke zajednice, udruge MOA i nekih stranih turističkih agencija po modelu ovog festivala moguće je isti projekt organizirati na bilo kojem lokalitetu lijepe naše koji je sam po sebi mnogostruko isplativ, ne samo lokalnoj zajednici, već cjelokupnom turizmu općenito.
{youtube}qCG7yh6ycjU{/youtube}

kruder web
kruder
Vezani članci
Krajem prošle godine je talentirani beogradski DJ debitirao u jednom od najpopularnijih podcasta na sceni.
kruder
Krajem prošle godine je talentirani beogradski DJ debitirao u jednom od najpopularnijih podcasta na sceni.