Skip to main content
  • the prodigy
  • 5.09.2012.

Novi album Prodigyja na Warriors Dance Festivalu

Pjesme s novog albuma „How to Steal a Jet Fighter“ grupe The Prodigy spremne su za premijernu izvedbu pred publikom.

Naslovna foto

the prodigy

The Prodigy za premijernu izvedbu svojih novih pjesama odabrali Beograd gdje će se 15. rujna održati Warrior’s Dance Festival u njihovoj organizaciji.


Posebno motivirani da se u najboljem izdanju prikažu pred publikom u Srbiji, The Prodigy najavljuju produženu verziju nastupa. Pored novih pjesama bend će izvesti i antologijske pjesme koje su obilježile njihovu karijeru. Ako ste među onima koji su svoju ulaznicu za Warriors festival već nabavili onda vas svakako čeka svjetska premijera, jer su The Prodigy zaokupljeni radom na novom albumu ove godine malo nastupali i samo su sretnici imali priliku uživo čuti nove pjesme "A.W.O.L." i "Dogbite", dok je na presižnom Download Festivalu ispred 100.000 ljudi premijerno izvedena pjesma "Jetfighter".

{youtube}BrzxxTv3Odc{/youtube}

,,Za nas je velika stvar što organiziramo Warrior’s Dance Festival u Beogradu. Imamo poseban odnos sa publikom i veoma smo uzbuđeni što još jednom donosimo Prodigy zvuk u Srbiju. S nama će ovog puta nastupiti i naši prijatelji: Skrillex, Chase&Status, Caspa, Zane Lowe. Vidimo se na Kalemegdanu, bit će opasno!’’ – The Prodigy.

Izvor: Happynovisad.com

pvd desk
pvd mobi
Vezani članci
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.
pvd mobi
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.