Skip to main content
  • 2.07.2024.

Od dobro znanih lica do nadolazećih imena. Ovo su domaće i regionalne snage XII. Forestlanda

Već više od desetljeća, “međimurski Woodstock” obilježava ljeto na sjeveru Hrvatske.

Piše: 

Za nešto manje od tri tjedna, točnije od 19. do 21. srpnja u šumici pored Brezja se sprema XII. izdanje Forestlanda koje će okupiti na tisuće partijanera te pružiti im 48 sati odlične glazbe, prirode i nezaboravnih trenutaka.

Ovog ljeta glavni gosti Forestlanda su dva elektronička teškaša – legendarni košarkaš Shaquille O’Neal poznatiji kao DJ Diesel u svojoj glazbenoj karijeri te dobro znani Fedde Le Grand. Njima se pridružuju još i omiljeni gost hrvatskih plesnih podija Paolo Barbato, a tu je i svjetski prvak Tai Woffinden, Myles O’Neal, Alex Donati, kao i brojna druga gostujuća imena.

Naravno među stranim gostima, svoje važno mjesto od samog začetka Forestlanda imaju domaći i regionalni DJ-evi.

Ovog ljeta, tako po prvi put u magičnu šumicu pored Brezja stiže poznati hrvatsko-slovenski duo Vanillaz koji su se nedavno vratili iz Azije gdje su nastupili na mainstageu Ultra Koreje i odradili prvu japansku turneju. Još jedni debitanti na Forestlandu su beogradski dečki Divolly & Markward koji su upravo s Vanillazima prije nekoliko godina stvorili ljetni hit “Ederlezi“, zatim i pokorili sve važne festivalske pozornice diljem regije, a sad će i onu omiljenu na sjeveru Hrvatske.

Među potvrđenim imenima su i dobitnici nagrade Ambasador poput Dina DZ koji iza sebe ima brojna uspješna izdanja, a suradnja s Matrodom prošle godine na singlu “Saturday Love” mu je osigurala prestižnu nagradu. Na XII. Forestland još jednom dolazi i Vedran Car, također dobitnik Ambasadora, čija je nagrađena radijska emisija Feel Good Club taman pred ljeto obilježila svoje 200. izdanje, a sami Vedran Car će donijeti feel good ritmove u šumicu pored Brezja.

Oni su samo dio DJ imena koja dolaze na Forestland, tu su naravno i još neki povratnici poput Andree Fox, Timo G-a, Rosane Rabuze, kao i neka nova nadolazeća imena u regiji Unibuu i Rasky

Ulaznice za XII. izdanje Forestlanda osigurajte kroz sustav Entrio.

sonus 2
sonus 1
Nedavno smo objavili poziv za besplatnu promociju mladih, novonastalih i nadolazećih aktera sa scene, a sad je vrijeme da ih svi zajedno krenemo upoznavati.
sonus 1
Nedavno smo objavili poziv za besplatnu promociju mladih, novonastalih i nadolazećih aktera sa scene, a sad je vrijeme da ih svi zajedno krenemo upoznavati.