Skip to main content
  • 12.07.2024.

Oh yes, oh yes! Carl Cox nakon pet godina ponovno nastupio na Exitovoj Dance Areni

Donosimo najzanimljivije trenutke Petrovaradinske tvrđave.

Piše: 

Naslovna foto

EXIT Photo team

Prvi dan ovogodišnjeg izdanja Exita prošao je u znaku povratka Carl Coxa na Dance Arenu nakon pet godina. Legendarni britanski DJ je odradio maestralan trosatni hibridni set, a prije njega je nastupila plejada zanimljivih i traženih DJ-eva.

foto: EXIT Photo team

Tvrde i mračne bitove na Dance Arenu donijeli su kraljica palestinske techno scene Sama’ Abdulhadi i dugoočekivani set Klangkuenstlera, publiku su prethodno rasplesali Franky Wah i Mene, a obližnju NSNS Stage osvojili su Yotto, Aname b2b Blr, Airrica, Henry Saiz i drugi.

Što se tiče ostalih pozornica, na Tesla Universe bini se plesalo u trap i drum ‘n’ bass ritmu, a na njoj su nastupili Gucci Mane, Oliver Tree, Z++, Rudimental, Dub FX i drugih.

Exit se večeras nastavlja u ritmu pop-rapa i elektroničke glazbe, a neka od imena koja će se popeti na jednu od brojnih pozornica Petrovaradinske tvrđave su Argy, Artbat, Alok, Black Eyed Peas, Vintage Culture i drugi.

Ispred nas je ludi srpanjski festivalski vikend s pregršt festivala i elektroničkih događaja, stoga nas zapratite na pratite nas na webu, TikToku i Instagramu gdje ćemo kontinuirano objavljivati foto i video sadržaj sa aktualnih festivala.

fscope umek
Svi esencijalni house dokumentarci na jednom mjestu.
fscope umek
Svi esencijalni house dokumentarci na jednom mjestu.