Skip to main content
  • 31.07.2024.

Ovog vikenda u Srbiji se održava planinsko-glazbeni festival Mountain Music Fest

Poznata je kompletna satnica Mountain Music Festa.

Piše: 

Mountain Music Fest, cjelodnevni planinsko-muzički festival održava se na Divčibarama za vikend, odnosno od 2. do 4. kolovoza, a poznata je i detaljna satnica sva tri dana festivala.

Festivalske vrata se otvaraju u petak 2. kolovoza u 17 sati, kada će na Staza bini nastupiti Kviz Roudi. U 18:15 na scenu stupa hrvatski indie bend Svemirko, dok će od 20 sati posjetioci imati prilike da đuskaju uz rock zvuk grupe Partibrejkers. U 21:45 na Stazu stupa crnogorski hip-hop duo Who See, dok će prvuu večer MMF-a nastupom od 23:15 zatvoriti Mile Kekin, pjevač i tekstopisac kultne rock grupe Hladno pivo.

Po prvi put ove godine, Breza bina će u petak, prve večeri MMF-a, ugostiti ljubitelje elektroničke glazbe. Ana Uzelac otvara program u 17h, nakon čega od 18:30 miks pult preuzima DJ Doo. Nikola Vemić nastavit će da razigrava ljubitelje elektronike od 20:30 do 22:30, kada na scenu stupa Marko Milosavljević, koji će zaključiti prvu večer festivala na najmlađoj bini.

Drugog dana, u subotu 3. kolovoza, muzički program počinje od podne, kada će Vinyl stageu ploče vrtjeti White City Soul. Na dva sata za pultom će se mijenjati DJ-jevi Milky, Silky, Marquez, Peppe i Afrofox, a ova elektronička bina se zatvara nastupom DJ Shomiija, koji će puštati muziku od 23:30 do pola sata poslije ponoći.

Za dobru zabavu i još bolju muziku na Staza bini drugog dana zaduženi su Artan Lili od 17h, a potom i Neno Belan od 18 i 30. Od 20:15h nastupit će mostarski bend Zoster, zatim od 22h čuveni hrvatski reper Vojko V, dok će kraj drugog dana MMF-a obilježiti Mortal Kombat uz karakterističan metal-punk zvuk.

Najmlađa bina – Breza stage, 3. kolovoza ugostit će Corey Wilcoxa od 16h, potom Knowera od 17 i 30, dok će ekipa DJ-eva iz Beograda, Danilo Kas b2b Sergej Krstić, Nevena Jeremić i Luton & Šćepine Vragolije nastupati od 19h pa sve do 30 minuta iza ponoći.

MMF Afterday, odnosno nedjelja 4. kolovoza, rezervirana je za opuštanje i kvalitetan elektronički zvuk. Na Vinil pozornici će se od podne pa do 19h izmjenjivati Crni Dule, Timbe i DJ Iron, dok će najmlađa bina Breza u istim terminima ugostiti Osamdesete, Yugowav i Funkier.

Svim posjetiocima Mountain Music Festa su, kao i svake godine dostupni brojni sadržaji – avanturistički, sportski, kreativni, naučni. Satnicu za sadržaje poput Avantura park, Ziplinea, panoramske vožnje žičarom, zatim kreativnih i edukativnih radionice, radionica plesa i joge, možete pronaći na društvenim mrežama i web stranici festivala.

MMF je osigurao i kamp za sve posjetioce koji nisu uspjeli organizirati smještaj. Kamp se nalazi u neposrednoj blizini festivalskih vrate te se otvara u petak u podne.

Sve dodatne informacije o Mountain Music Festu možete naći na profilima na društvenim mrežama, kao i na službenom web siteu.

umek desk
pvd mobi
Amapiano je rođen na ulicama Južnoafričke Republike u gradovima kao što su Soweto, Alexandra i Victoria – koji imaju bogatu povijest rasne nepravde, pobuna, duhovnosti, radosti i južnoafričkog ponosa, a sve to utjelovljeno je u zvuku ovog žanra.
fscope umek
Amapiano je rođen na ulicama Južnoafričke Republike u gradovima kao što su Soweto, Alexandra i Victoria – koji imaju bogatu povijest rasne nepravde, pobuna, duhovnosti, radosti i južnoafričkog ponosa, a sve to utjelovljeno je u zvuku ovog žanra.