Skip to main content
  • 25.09.2024.

Podno povijesnog dvorca Trakošćan, sprema se Sinergia festival

Tvorci intimnog Flows festivala spremaju novu poslasticu za glazbene hedoniste.

Piše: 

Slovenska kulturna organizacija Sinergia, nakon uspjeha s Flows festivalom kojeg su održali već dva ljeta za redom na otoku Ugljanu, se još jednom vraća u Hrvatsku. Ovog puta, Sinergia stiže kod jednog od najatraktivnijih dvoraca u Europi – Trakošćan, podno kojeg od 15. do 17. studenog spremaju novo intimno glazbeno druženje za svega 200 sudionika. Ulaznice osigurajte na web stranici organizatora.

Prvo izdanje Sinergia festivala se vodi postulatima same organizacije, a to je da spajaju melodični i progresivni house s holističkim programom radionica, stvarajući duhovno i transformativno iskustvo. Kako bi u tome uspjeli, organizatori preuzimaju cijeli hotel u srcu šume, nudeći intimno festivalsko iskustvo s radionicama, wellness aktivnostima i ugodnom atmosferom na samo nekoliko koraka od dvorca Trakošćan. Radionice će se održavati u samom hotelu, dok će se večernji program uz glazbu i ples odvijati u povijesnom prostoru udaljenom svega 100 metara od dvorca.

U prvom valu otkrivenih imena, potvrđeni su dolasci Petera Makta, Toni Ter Wondera, Jerpe, Animule, Apostolskog i Teodora G.

Predstavljen je i djeličak bogatog popratnog programa koji će se održavati tijekom dana, a on uključuje radionice vinyasa yoge, qigonga i kungfua, meditacije, cacao plesa i zvučne terapije.

Priča o Sinergiji započela je tijekom pandemije, kada se grupa prijatelja u Sloveniji okupila i počela organizirati mala privatna okupljanja i partyje. S vremenom, broj sudionika rastao je organski, što je dovelo do stvaranja prave zajednice i kulturne organizacije. Njihova misija temelji se na ideji da je socijalizacija osnovna ljudska potreba, pa kroz događaje potiču dublje povezivanje i stvaranje novih prijateljstava. Od skromnih početaka, Sinergia je narasla u pokret koji organizira veće, ali i dalje intimne događaje na atraktivnim lokacijama širom Slovenije i Hrvatske, poput Flows festivala, Gardenicea, Grajskog dialoga, Alter Ega, Retreata i drugih.

Ulaznice osigurajte na web stranici organizatora.

FB EVENT: Sinergia Festival 24

umek desk
fscope umek
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.
pvd mobi
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.