Skip to main content
  • 10.10.2024.

Pohod na Amsterdam! Na ADE stižu Brina Knauss, Elena Mikac, Matroda, Tijana T, Tom Bug…

Najveći događaj elektroničke glazbe na svijetu nas čeka sljedeći tjedan, a mi smo provjerili tko iz Hrvatske i regije ide u pohod na Amsterdam.

Piše: 

Naslovna foto

Jasper ten Tusscher

Sljedećeg tjedna, od srijede do nedjelje održava se Amsterdam Dance Event koji će okupiti više od 3000 izvođača koji će nastupiti na preko 1000 događaja na nešto više od 200 lokacija diljem glavnog grada Nizozemske.

Akteri i ljubitelji elektroničke glazbe u Amsterdam pristižu iz svih krajeva svijeta, a među njima su i brojni predstavnici hrvatske te regionalne scene.

Srijeda

Riječki DJ i producent koji se nedavno vratio s japanske turneje, Cashew, će nastupiti na prvom danu Amsterdam Dance Eventa u sklopu UNCOMMON x Serpentale Present Label Night u Desmet Studio’su. Na istom događaju svira i mladi srpski DJ i producent Dujak. Iskusni zagrebački DJ DaDoo prvog dana svira na Voster & Gallardo x TANK presents: NO NAME u Escape deLux, a zatim i na Funk D & De La Noise Invite u klubu Prime, gdje će mu se pridružiti duo Vanillaz. Hrvatsko-slovenski duo, će nastupati i u nedjelju na Grimix + Friends događaju, također u klubu Prime.

Četvrtak

Drugog dana slavonski DJ Daniel Boban svira na Around Us & Callecat Invites partyju u Kadinsky Cafeu. Ambasador Hrvatske u svijetu, Matroda priprema svoju večer s prijateljima u Chin Chin Clubu na kojoj će mu se pridružiti San Pacho, koji će tog dana nastupiti i na 1001Tracklists presents Top 101 Producers & The Future Of Dance 2024 ADE Celebration koji se održava u Room Mate Aitana.

Petak

Predstavnici Dobrog HouseaElena Mikac i Tom Bug trećeg dana ADE-a nastupaju na Visions u Bar Twenty Two. Exit sprema uvertiru u svoj 25 rođendan uz Hot Since 82-a, Lannu i Inner Sense u Faralda Crane Hotelu. Tijana T je pozvana da svira na Awakenings ADE Adriatique present X u Gashouderu. 

Subota

Slovenska zvijezda Brina Knauss četvrtog dana Amsterdam Dance Eventa nastupa na Into the Woodsu koji se održava u NDSM. Njen sunarodnjak, Mayell svira na VBX ADE koji se održava u Bretu. 

Nedjelja

Srpski DJ i producent s američkom adresom X-Coast u nedjelju svira na dva događaja. Prvo nastupa na Intercell All Day B2B’s u Warehouse Elementenstraat, a zatim na HIVE x ABSTRACT powered by Mixmag NL “ADE Special” u Hemkade 48. 

Osim dosad potvrđenih i najavljenih naših predstavnika u sklopu službenog programa Amsterdam Dance Eventa, sljedećeg tjedna možemo očekivati i još poneko “last minute” iznenađenje.

kruder web
dh limited
“Došlo je vrijeme da predstavim svoj rad u legendarnom kupatilu.” napisala je talentirana slovenska DJ-ica i producentica na društvenim mrežama prije nego li je preuzela pult famoznog berlinskog podcasta.
kruder
“Došlo je vrijeme da predstavim svoj rad u legendarnom kupatilu.” napisala je talentirana slovenska DJ-ica i producentica na društvenim mrežama prije nego li je preuzela pult famoznog berlinskog podcasta.