Skip to main content
  • 1.07.2024.

Povijesno značajni kamenolom Montraker u Istri će ugostiti premijerni Terra Divina festival

Nakon niza partyja na impozantnim lokacijama u Istri, Terra Divina tim sprema svoj prvi festival.

Piše: 

Naslovna foto

Sebastijan Skoko

“Dobro došli u čarobni svijet Terra Divina Festivala, jedinstvenog slavlja umjetnosti, glazbe i prirode u srcu prekrasne Istre” poručuju organizatori prilikom najave svog prvog festivala koji će se održati od 19. do 21. srpnja u starom rimskom kamenolomu Montraker u Vrsaru.

Kiparski grad i jedna od najatraktivnijih lokacija u Istri će tako postati poprište premijernog Terra Divina festivala koji kroz svoj dnevni i noćni program na dvije pozornice te kroz boho market i brojne radionice okupiti preko 30 umjetnika iz svih krajeva svijeta.

Postavu premijernog izdanja Terra Divina festivala predvodi veteran elektroničke scene Zuma Dionys uz kojeg će nastupiti pregršt talentiranih umjetnika koji će donjeti pulsirajuće ritmove organic housea, downtempa, chilla, ethna, romskog i meditacijskog zvuka.

Na festivalskom lineupu se još nalaze i Aklea Neon & Sound Doulas, Anhel, Ancestrall, Balkan Zoo & Nina Ćorić, Bodaishin, Donnie Darko, Ivan Judaš, Izpod Korenin, Llermo & Lazsan, Miserez, Mor Roll, Nesho, Roza, Sumit M, Toni Ter Wonder, Too Faar, Ünam i Vedri.

foto: Sebastijan Skoko

Iz starog rimskog kamenoloma Montraker se do polovice 20. stoljeća vadio nadaleko poznati Vrsarski kamen, materijal od kojega su izgrađene mnoge najznačajnije zgrade u Veneciji, ali i širom Europe i svijeta. Danas napuštene litice Montrakera svjedoče njegovom povijesnom značaju i postaju jedna od najzanimljivijih lokacija u Istri za održavanje manifestacija.

“Pridružite nam se na Terra Divina Festivalu i otkrijte kako glazba, umjetnost i prirodne ljepote Istre mogu promijeniti vašu perspektivu i ostaviti trajani trag u vašem srcu. Ne propustite priliku biti dio ove nezaboravne avanture!” poručuju organizatori festivala.

Ulaznice za premijerni Terra Divina festival su dostupne kroz sustav Entrio.

FB EVENT: TERRA DIVINA FESTIVAL

sonus 2
paul 2 mobile
Nedavno smo objavili poziv za besplatnu promociju mladih, novonastalih i nadolazećih aktera sa scene, a sad je vrijeme da ih svi zajedno krenemo upoznavati.
paul 2 mobile
Nedavno smo objavili poziv za besplatnu promociju mladih, novonastalih i nadolazećih aktera sa scene, a sad je vrijeme da ih svi zajedno krenemo upoznavati.