Skip to main content
  • 8.07.2024.

Raspored Ultra Europea po danima. Sprema se spektakl na zatvaranju jubilarnog izdanja

Brojimo dane do spektakla na Parku mladeži.

Piše: 

Jubilarno, deseto izdanje Ultra Europe festivala je zakazano za vikend ispred nas od 12. do 14. srpnja, kada će više desetaka tisuća partijanera pohrliti na splitski Park mladeži.

Nakon objave tri faze izvođača, poznata su sva imena koja dolaze u Split. Potvrđeno je preko 30 zvjezdanih imena, kao i brojna druga svjetska i domaća imena podrške koja će nastupiti na Mainstageu, Resistanceu, UMF Radio pozornici i Oastsu.

Tako će hrvatski DJ i producent Matroda u petak otvarati feliku festivalsku pozornicu i napraviti uvertiru u vikend na kojem će se na Mainstage još popesti Armin Van Buuren, Axwell, DJ Snake, Hardwell, Martin Garrix, Vini Vici i drugi. Jubilarno izdanje Ultra Europea na Mainstageu zatvara Timmy Trumpet.

Kao i na Mainstageu, program na Resistanceu također otvara hrvatski DJ i producent Tomo in der Muhlen iza koga će se tri dana redati Adam Beyer, Boris Brejcha, Camelphat, Joris Voorn, Franky Wah, Vintage Culture i druga imena. Od domaćih snaga koje će se naći na Resistanceu su tu Pero FullHouse i DJ Jock, dok čast zatvaranja Resistance programa u Splitu u nedjelju pripada Ericu Pryzdu.

UMF radio je pozornica na kojoj će se tijekom tri dana izmijeniti najviše domaćih imena, tako će svoje nastupe na Ultra Europeu upisati Elena Mikac, Joe2Shine, Knolldoll, Korak, Lalita Kali, Lorenzo i drugi.

Najmanja pozornica Ultra Europea je tradicionalno ona na ulasku i izlasku iz festivala, riječ je o Oastsu ispred koje se partijaneri okupljaju prilikom ulaska u festival. Među DJ-evima koji će tamo nastupiti je i domaći predstavnik Wekingz.

U narednim danima možete očekivati više vijesti i informacija iz Splita vezano za Ultra Europe, a samo jubilarno festivalsko izdanje pratimo s mjesta događaja odakle će naš urednik i fotoreporter izvještavati.

pvd desk
fscope umek
Baš kao što su gabber i hardcore preuzeli Nizozemsku (a potom i svijet) 1990-ih, a trance 2000-ih, hard techno je sada u porastu.
fscope umek
Baš kao što su gabber i hardcore preuzeli Nizozemsku (a potom i svijet) 1990-ih, a trance 2000-ih, hard techno je sada u porastu.