Skip to main content
  • 25.07.2024.

Raw Stage – Svjetski trend najintenzivnijeg techno zvuka na novoj bini Tuborg Lovefesta

Tuborg Lovefest počinje za manje od dva tjedna, a ulaznice za najveći festival elektroničke glazbe u Srbiji su gotovo rasprodate.

Piše: 

Uz velika svjetska imena i već dobro poznate muzičke bine, festival ovog ljeta donosi nešto potpuno novo i uzbudljivo za sve ljubitelje techno zvuka. Po prvi put, festival uvodi posebnu binu posvećenu najsirovijem techno zvuku – Raw Stage. Ovaj korak ne samo da obogaćuje muzički program festivala, već i odražava sve veći interes i popularnost techno muzike u našoj regiji.

Raw Stage je osmišljen kao prostor gdje će techno muzika biti predstavljena u svom najčistijem i najenergičnijem obliku. Ovaj pravac, poznat po svojim intenzivnim ritmovima i hipnotičkim melodijama, postao je neizostavni dio svjetske muzičke scene. Ovim Tuborg Lovefest donosi autentičnu odluku, a to je povratak techno korijenima. Raw Stage će biti epicentar energije i inovacije, gdje će posjetioci moći uživati u jedinstvenim i intenzivnim ritmovima koje nude vodeći svjetski i lokalni techno izvođači.

U rukama Lee Ann Roberts, čak i najtvrđi tehno može imati suptilnost i dušu. Umjetnica sa sjedištem u Amsterdamu, rođena u Južnoj Africi, postala je istaknuta snaga na globalnoj techno sceni zahvaljujući svojoj žestokoj odlučnosti i živom kreativnom duhu.

Osim nje će se po prvi put na festivalu naći će se techno zvezda Clara Cuve, poznata po nastupima u kom jak tempo i snažna energija ne prestaju. Njeni korijeni sežu sve do klasičnog klavira, za koji je obučavana od svoje četvrte godine, a sada je možete pronaći isključivo za DJ pultom na najvećim svjetskim pozornicama!

Techno fenomen Raven počela je da se bavi DJ-ingom od malih nogu, ostavljajući svoj pečat na techno sceni još kao tinejdžerka. Raven je samouka kao umjetnica, ima raznovrsnu kulturnu pozadinu, aktivno se zalaže za žene na elektroničkoj glazbenoj sceni i angažirana je u humanitarnim inicijativama vezanim za očuvanje životne sredine i socijalnu pravdu.

Raw Stage će ugostiti i izvođače kao što su Basswell, francuski producent poznat po svom hard stilu, kao i Airod – vlasnik izdavačke kuće Molekul; i eminentni T78. Pored međunarodnih zvijezda, Raw Stage će biti domaćin i nekim od najtalentiranijih lokalnih izvođača kao što su Lag, Acor, Muhi, Asarri, Deeda, Ivv.lmtd & MicyVid, koji će imati priliku da pokažu svoje vještine i energiju pred domaćom publikom. Njihovo prisustvo na Raw Stageu naglašava važnost podrške lokalnim umjetnicima te doprinosi razvoju i promociji domaće techno scene.

Akcija 3+1 još samo do sutra (26. srpnja) u ponoć!

Akcija kojom na svake tri kupljene karte četvrtu dobijete gratis traje do petka 26. srpnja u ponoć, a poslje toga sljedi finalno poskupljenje ulaznica za festival u Vrnjačkoj Banji. Ulaznice je moguće kupiti putem lovefest.rs i efinity.rs. Novo izdanje festivala u Vrnjačkoj Banji počinje 8. kolovoza već od podneva, a traje sve do 11. kolovoza ujutro.

fscope umek
Svi esencijalni house dokumentarci na jednom mjestu.
fscope umek
Svi esencijalni house dokumentarci na jednom mjestu.