Skip to main content
  • 15.06.2023.

Satnica Final Destination festivala. Možete uživati u fenomenu koji nije viđen 22 godine!

Ovog vikenda 17. lipnja Lokve će biti domaćin festivalu Final Destination koji će početi tog dana u 16 sati te trajati puna 24 sata do 16 sati narednog dana – evo i objavljene satnice

Piše: 


Ovog puta druženje će se odvijati u posebnom ozračju ispražnjenog jezera, što je prilika koja se događa svaka dva desetljeća pa je dobro iskoristiti je. Naprotiv, baš to što će jezero biti suho i podsjećati na mjesečevu površinu bit će dodatna zanimljivost i neobičnost.

Želim održati tradiciju i cilj ovog druženja nije zarada, već da u svijesti ljudima ostane činjenica kako je ovaj prostor idealan, između ostalog, i za elektroničku glazbu,  govori organizatorica Nataša Malnar za Novi List.

I dalje je veliki broj ljudi žele doći opustiti se i uživati s jedne strane u prekrasnoj goranskoj prirodi, a s druge strane u elektroničkoj glazbi koja je baš u tom spoju s prirodom nešto posebno i nesvakidašnje.

Line up čine Emanuel Jr. Mellow Man, Anima Noctis, Krekman, Nere, Dino Jukić, dok će na afteru vrtiti Ana Antonova i Makarun. Šank će raditi sva 24 sata, kampiranje i parking su besplatni, a ulaznice su dostupne na Core Event ovdje.

Organizatorica je dodatno potvrdila Novom Listu: "29. lipnja, bude li sve išlo kako planiramo, želja nam je napraviti jedan festival na dnu ispražnjenog jezera. Bit će to rijetka prilika jer se jezero prazni svakih dvadesetak godina. Od posljednjeg pražnjenja prošle su 22 godine što znači da ćemo na novo pražnjenje čekati opet više od dva desetljeća, a to znači da bi dobro bilo iskoristiti činjenicu da možemo uživati u druženju na samom dnu isušenog jezera. Naravno, konkretnije podatke i najave o izvođačima na vrijeme ćemo plasirati u javnost".

paul 1 desktop
sonus 1
Nedavno smo objavili poziv za besplatnu promociju mladih, novonastalih i nadolazećih aktera sa scene, a sad je vrijeme da ih svi zajedno krenemo upoznavati.
sonus 1
Nedavno smo objavili poziv za besplatnu promociju mladih, novonastalih i nadolazećih aktera sa scene, a sad je vrijeme da ih svi zajedno krenemo upoznavati.